2009. június 15., hétfő

Internet Explorer 8 - "Blogger" oldalak




Tisztelt olvasóim!





Személyes gondjaimmal, problémáimmal Önöket terhelni nem szokásom. Ezúttal egy, az utóbbi hetek során fellépett súlyos probléma kapcsán kérem szíves figyelmüket!




Az utóbbi időben weboldalam látogatottsága drámai módon, igen nagy mértékben visszaesett. A közelmúltban egy kedves ismerősöm elektronikus levelében már jelezte számomra, hogy az Internet Explorer 8-as verziójával a "December 13." nevű weboldalam nem nyitható meg. Azt az említett böngésző megjeleníteni nem képes. Azóta erről jómagam is meggyőződhettem. Ajánlottam, töltse le az Internetről a Mozilla "firefox" nevű böngészőjét. A Microsoft IE-8 -tól már igen sokan búcsút vettek. Ezért is válhatott a 2008. évben a "firefox" Magyarország legnépszerűbb böngészőjévé.


A Mozilla "Firefox 3" az Internetről szabadon letölthető, és természetesen magyar nyelvű. A most aktuális legfrissebb verziója, a 3.0.11 for Windows mérete csupán 7.1 MB. Telepítése rendkívül egyszerű. A telepítése után képes a felhasználó korábbi kedvenc böngészőjébe elmentett "Kedvencek", linkek importálására, a későbbiek során pedig automatikusan frissíti magát a legfrissebb verzióra. Jelenleg a Mozilla "Firefox" böngészőjét tartják a leggyorsabbnak, ezt természetesen gondos mérésekkel is alátámasztottak.

Az Internetről szabadon letölthető Firefox 3-at itt találják:
Firefox 3




Természetesen weboldalamnak ezen bejegyzése éppen az érintettek számára nem lesz olvasható. Abban a reményemben teszem ezen a helyen mégis közzé, hogy valamilyen úton-módon mégis eljut majd a kérésem azokhoz, akik az elmúlt hetek során eredménytelenül próbálkoztak weboldalamat megtekinteni.

Kérem Őket: töltsék le, és telepítsék számítógépükre a Firefox nevű böngészőt!



Kitüntető figyelmüket hálásan megköszönöm

Nincsenek megjegyzések: