2017. április 25., kedd

Ingyenes színházi napok a Gödör Klubban




Az idén 15 éves Gödör Klub egy nagy programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát: a csaknem 40 eseményből álló „fesztiválon" többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket. 



A soron következő két program tematikáját tekintve akár közös keretbe is foglalható, ugyanis április 25-26-án a színház kap főszerepet a Gödör 15 műsorában.

 Április 25. 20:00
„Volt egyszer egy Kaposvár" előadássorozat záró estje
Ezzel a címmel indította útjára színházi sorozatát múlt év szeptemberében a Gödör Klub, amely a kaposvári színház legendás hetvenes-nyolcvanas éveinek résztvevőit szólaltatja meg. A sorozat a legendát létrehozó művészek beszélgetésével kezdődött és előadó estekkel folytatódott az évad során. A sorozatot záró epizód Lázár Kati, Lukáts Andor, Kamondy Imre és Jordán Tamás (az est moderátora) beszélgetésével kezdődik, majd Kamondy együttese, a Cabaret Medrano idézi meg koncertjén a legendás kaposvári színház büféjének hangulatát.
A belépés ingyenes!

Április 26. 19:00
Vizsgák a Gödörben
19.00 - A Spicc Stúdió tanítványainak táncvizsgája
A Spicc Stúdió a Gödör Klubbal karöltve, közel tíz éve gondoskodik a budapesti közönség kortárs-tánc oktatásáról, mint ahogyan arról is, hogy a tanultak minden évben legalább egyszer bemutatásra kerüljenek az arra érdeklődő közönség számára.
A vizsga után a Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadása látható. Ők immáron nyolc éve találtak otthonra a Gödör Klub falai között. Ez a hosszú távú együtt működés is lehet az ékes bizonyítéka annak, hogy kortárs-tánc improvizációra rendszeresen vágyik a magyar nagyérdemű.
Fellépnek Bathó Gabriella, Feicht Zoltán és Grecsó Zotán tanítványai, valamint a Willany Leó Improvizációs Táncszínház vendégművészei
20:00 - Kisfilmek vetítése
Kis Hajni: Szép alak, 2. em
Freund Ádám: Földiek
Fekete Tamás: Asszó
Barcsai Bálint: Graffiti
Fatér Ambrus: Légmell
Borbás Dávid: Wartburg
21:00 - A GTC Filmszínész Iskola tanévzáró előadása
Az 5 éves GTC Filmszínész Iskola tanárai unplugged koncertet adnak este 9-kor, melyen fellép többek között: Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Thuróczy Szabolcs és Kamarás Iván. Zenélnek: Gerendás Péter, Juhász Gábor, Nagy Ádám, Gerendás Ruben, Salamon András.
A belépés ingyenes!

2017. április 25-26.
Ingyenes színházi napok a Gödör Klubban

www.godorklub.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: