2017. április 19., szerda

Folytatódik a minőségfejlesztés a hévízi magánszálláshelyeken




A tavalyi nagy sikerű kezdés után idén még többen, még nagyobb értékű támogatásra pályáztak a Hévíz TDM Egyesülethez.
A 2016-ban először meghirdetett minőségfejlesztési pályázattal nagyszerű lehetőséget kaptak a hévízi magánszálláshelyek a vendégek komfortnövelésének és a vendégházak versenyképességének javítására. Az önkormányzat az idei évre is biztosította a 16.000.000 forint összegű fedezetet a beérkezett idegenforgalmi adókból, és az intenzitás mértéke sem változott, 100%-os maradt a támogatás. Összesen 11.806.795,- Ft értékben érkeztek be pályázatok, ami 36%-os növekedés az első évhez képest.

A Hévíz TDM Egyesülethez február végéig 107 db pályázat érkezett be, amelyből végül 100 db-ot bíráltak el pozitívan. Az érvénytelen pályázatok a tulajdoni viszonyok, vagy a minimális forgalom tekintetében nem feleltek meg a felhívás feltételeinek, így azok benyújtói nem részesülhettek támogatásban.
A pályázatok március 31-ig elbírálása kerültek, az értesítőket a napokban kapták kézhez a pályázók. Jelenleg a támogatási szerződések aláírása folyik, sokan azonban már elkezdték a fejlesztések megvalósítását is, hogy a tavaszi szezonban már a vendégek is élvezhessék az eredményét.
A cél természetesen idén is a minőségi szolgáltatást növelő vásárlások, beruházások támogatása, a vendégek kényelmének a növelése. Emiatt is fordítható a támogatás a „Koronás minősítés" megszerzésére, ami a Hévízi Szobakiadók Szövetsége szerint is garantálná a minőségi szolgáltatást a magánházak esetében. A lebonyolítás és a teljes elszámolás a Hévíz TDM Egyesület szakmai segítségével nyár végéig fejeződik be.
A pályázati nyertesekről és a pályázatról további információk a www.heviz.hu honlapon, a Tourinform Irodában (8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.), valamint a következő elérhetőségeken kaphatók: Tel.: +36/83/540-070, E-mail: info@hevizmarketing.hu.

Preimum Quality Hotel díjas szállodák Hévízen

Az egészségturizmusban piacvezető FIT Reisen német utazási iroda az idei évben nyolcadik alkalommal ítélte oda a Premium Quality Hotel díjakat nemzetközi szinten, a kiemelt minőségű partner szállodáinak.

Az utazási iroda ellenőrizte a szolgáltatások minőségét, a szálloda állapotát, a szobák, tisztaságát, az ételválasztékot és annak minőségét, a kezelések, kezelőszobák minőségét, a sport- és szabadidős lehetőségeket, a normál-, és termálvizes medencék állapotát.  A német minőséget két lépcsős ellenőrzési folyamat után állapították meg, melyben több ezer utazó kérdőíves megkérdezése is fontos szerepet játszott.

Igazán büszkén mondhatjuk, hogy nyolc hévízi szálloda is megkapta a Fit Reisen Prémium Quality Hotel díját a 2017-es évben!
Díjazott hotelek Hévízen:

Nincsenek megjegyzések: