2017. április 3., hétfő

Hévíz új arca



Prémium kategóriájú, négycsillagos superior szállodával bővül a hévízi turisztikai kínálat. A Tófürdő közvetlen közelében található, a tíz éves Accent Hotels lánchoz tartozó Bonvital Wellness & Gastro Hotel a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szab új irányt a város vendéglátásában, elsősorban a kikapcsolódásra vágyó felnőtteket és párokat célozva.



Kilencven szobával, exkluzív spa részleggel, illetve étterme mellett a modern gasztronómiát képviselő bisztróval várja a világ legnagyobb, fürdésre is alkalmas természetes termáltavát felkeresőket Hévizen a Bonvital Wellness & Gastro Hotel. Az elsősorban a párokat váró, kisebb méretű és ezért intim hangulatú szálloda az exkluzív wellness-részlegével csábítja a pihenni vágyókat, modern technikával felszerelt különterme pedig ideális kisebb meetingek lebonyolítására.
A Bonvital Brix Bistro helyi termelőktől származó élelmiszereit, széles, a világ minden tájáról érkező kávékínálatát nemcsak a szálloda vendégei élvezhetik. A szálloda elsősorban a wellness-szolgáltatásokra összpontosít, de ezek mellett prevenciós és rekreációs központként is szolgál. A különlegesen kialakított sóbarlang például kiváló megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A komplexum emellett beauty és fitness szolgáltatásokat is kínál vendégeinek. A szálloda különlegessége a hydrorider, egy speciális víz alatti bicikli, amely a fizikoterápia mellett személyi edzésként is használható. A modern designnal kialakított medencetérből és jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára, a pihenőteret pedig a 30-40 Celsius-fokos tepidárium teszi különlegessé.
„A Bonvital Wellness & Gastro Hotel filozófiájának három alappillére a modern és különleges kulináris élmény, a prémium minőségű szolgáltatás és a vendégközpontú gondolkodás" - mondta Kerek Péter, az Accent Hotels értékesítési és marketing igazgatója. „A szálloda kínálatát a tartalmas kikapcsolódásra vágyó párok igényei alapján alakítottuk ki. A bisztró folyamatosan változó, különleges ételeket felvonultató étlapja, széles bor- és kávéválasztéka, a hotel exkluzív wellness-részlege, az innovatív és tradicionális gyógyászati eljárások ötvözete, valamint a prémium minőségű, akár a család négylábú tagjait is fogadó 80 jól felszerelt szoba és 10 exkluzív lakosztály fiatalos és modern kialakítása is ezekre a visszajelzésekre reflektál" - tette hozzá.


https://bonvital.accenthotels.com/hu


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: