2016. július 23., szombat

A Grease Siklóson




A Siklósi Nyár eseménysorozat következő nagy dobása a világhírű Grease musical magyar sztárokkal és eredeti dallamokkal július 29-én, jövő pénteken a Siklósi Várkertben! 



A Siklósi Vár tövében felállított szabadtéri színpadon megcsillan a hajakban a zselé, megpördülnek a pöttyös szoknyák, felcsendülnek azok a bizonyos dallamok és megelevenedik Danny és Sandy híres története. Az eredeti Grease musical 3388 előadást élt meg 8 év alatt. A musicalből később több Broadway előadás született, ahogy világszerte is mindenhol nagy sikerrel volt látható, hogy most a nyár derekán a Siklósi Nyár rendezvénysorozat látogatóihoz is eljuthasson.

Jim Jacobs és Warren Casey musicalje most a Bánfalvy Stúdió tavaly debütált előadásában magyar nyelven, magyar sztárokkal látható. Siklóson a főbb szerepekben Vastag Csabával, Görgényi Fruzsinával, Vastag Tamással és Hujber Ferenccel is találkozhatunk.

Kapunyitás: 20:00, kezdés: 21:00.
Esőnap: július 31.
Jegyek (3800 - 5700 forintos bruttó árakon) kaphatóak  az InterTicket országos hálózatában, a jegy.hu oldalon és a Siklósi Vár melletti Látogatóközpontban, továbbá a készlet erejéig az előadás napján a helyszínen is.

„A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le. Az első írásos emlék 1294-ből való és a pécsi káptalanság irattárában megtalálható. A siklósi vár felújítására Siklós Város Önkormányzata által megpályázott két támogatási forrásból került sor. 2010 márciusa és 2011 májusa között az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok Program „Megújuló vár a Tenkes alján" című pályázat közel 1 milliárdos támogatási összegéből a vár déli és keleti szárnyai kerültek felújításra és restaurálásra. Továbbá sor került a múzeumi terek kiállítási tárgyainak restaurálására és beszerzésére is." (http://siklosivar.hu)

Július 29. 21:00
Grease
Siklósi Várkert

https://www.facebook.com/events/980089702090333/


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: