2016. szeptember 15., csütörtök

Újra Budapestre költözik az Oktoberfest




A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre, így Magyarországon immár negyedik alkalommal élhetik át az igazi bajor élményt a vendégek 2016. szeptember 29. és október 2. között a budapesti Felvonulási téren.
Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal érkezik Budapesten. A szervezők 2016. szeptember 29. és október 2. között várják a sörök és finom ételek szerelmeseit a budapesti Felvonulási téren.
A legnagyobb őszi sörünnep hatalmas területén óriás fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, utcabállal, hangulatidéző sramli zenéivel, hivatalos Paulaner Oktoberfest Shoppal, és óriás kalandparkkal os találkozhatnak az érdeklődők.
Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a ‘Budapest Utca', fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A 'Világkonyhában' nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is.
Az Oktoberfest Budapesten több mint ötven fellépő szórakoztatja majd a közönséget. A kínálatban olyan előadók szerepelnek, mint Mr. President, a Beatrice, Kasza Tibi, Radics Gigi, Tóth Gabi, Caramel, vagy Charlie. Mellettük számos retro előadó és sramli zenekar gondoskodik majd a jó hangulatról. 

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: