2016. május 13., péntek

Postmodern Jukebox koncert




Többdimenziós előadással, múlt századvégi varázslattal érkezik Budapestre a Scott Bradlee's Postmodern Jukebox nevű brit csapat. 2016. május 27-én a MOM Sportban adnak nagyszabású koncertet.



A Postmodern Jukebox nem csak egy zenekar, inkább egy életérzés. Scott Bradlee rendezése alatt jelenleg több mint 40 előadó cserélődik egyetlen előadás alatt, és számuk egyre csak növekszik.
A közönség eleinte nem igazán tudta, mire számíthat egy élő PMJ show-n. Néhány videót láttak ugyan, de abból még nem lehetett megérteni a teljes koncepciót, vagy tudni, hogy hány előadó lesz látható egy adott show keretén belül.

A Scott Bradlee Postmodern Jukebox-ban játszó zenészek és énekesek újraképzelt modern pop slágerek stílusában adják elő a korábbi jazz és ragtime zenéket, valamint az 1920-as és 1950-es évek swing-klasszikusait. A zseniális rendezéseket bemutató YouTube videók eleinte vírusként terjedtek a neten, rövid időn belül milliós nézettségre tettek szert. Ez annak köszönhető, hogy a Postmodern Jukebox elmossa a generációk közötti zenei határokat. Posztmodern stílusa betöm minden rést, és élő show-ja semmihez sem hasonlítható.

Az előadás egyedülálló, többdimenziós: nem csak zenei, hanem tapasztalati élményt is nyújt. A rajongók véleménye is elégedettségükről ad tanúbizonyságot: a turnén százötven kritikából 4,8 pontot kapott az ötből és a látogatók 97%-a ajánlotta a műsor után a produkciót!

Aki szeretne ebben az igazán különleges zenei kalandban részt venni, az megteheti május 27- én a MoM Sportban. A koncert alatt az előadókat egy kisebb big band kíséri egy olyan hangulatú színpadon, ami egy pillanatra se zökkenjünk ki ebből a múlt századvégi varázslatból.

2016. május 27. 20:00
Postmodern Jukebox koncert
MOM Sport

http://postmodernjukebox.com
https://www.youtube.com/playlist?list=PL7A4D9C100657150E


EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: