2016. május 28., szombat

Luxusautózás kicsiknek az Arena Plazában
Tökéletes gyereknap: élményvezetés ajándékba.
A vezetés varázsa mindenkinek jár, még a legkisebbeknek is! Ha igazi meglepetést szeretnénk gyermeknapra, irány az Arena Plaza! 
Május 28-án és 29-én versenypályává alakul a bevásárlóközpont emelete, ahol minden gyerek biztonságos körülmények között, elektromos kisautóban próbálhatja ki magát a volán mögött.
Az izgalmas kihívásnak és nagy kalandnak ígérkező hétvégén a gyerekek két napon keresztül egy biztonságosan felépített tesztpályán, és több HENES kisautóval körözve élhetik ki vezetési vágyaikat az Arena Plaza falai között, a Peak Gym jóvoltából. Ennél jobb ajándékot ki sem lehetne találni a gyereknapi hétvégére, az autókért rajongó gyerkőcök számára.

A vezetés ugyanis mindenkié! Ez a mondat lebegett a HENES elektromos kisautók megalkotói előtt, akik a jelenkor legmodernebb technológiáit biztonságos keretek közé, elektromos kisautókba ültették, gyerekek számára is biztosítva az autózás egyedülálló élményét. A 16 km/h végsebességű autók szenzorrendszere automatikusan fékez, a távvezérlővel pedig kívülről is bármikor irányíthatóak.

Ha a gyerekek már kellőképpen elfáradtak a nagy vezetésben, a Peak Gym Arena legfinomabb fehérjeturmixait egy kóstoló keretében az egész család kipróbálhatja. Diétázók és az egészséges táplálkozás hívei számára egyszerre tökéletes, sőt a cukros finomságok kiszorítására is remek megoldás.

A kóstolással egybekötött élményvezetés időpontja:
2016. május 28. szombat és 29. vasárnap 10-től 18 óráig
Arena Plaza, 1. emeleti rendezvényhelyszín (Media Markt előtt)

A rendezvényre a belépés ingyenes!

www.arenaplaza.hu

Nincsenek megjegyzések: