2016. február 12., péntek

Lepje meg párját egy saját készítésű finomsággal Valentin napon




Minden évben nagy kihívás, hogy mit is ajándékozzunk kedvesünknek február 14-én, Valentin, azaz Bálint napon. Egyre többen értékelik azt, ha egy zsúfolt étterem helyett inkább otthon, kettesben zajlik az ünneplés.

A Bonduelle séfje összegyűjtött olyan recepteket, amelyek finomak, könnyen elkészíthetők, és a siker garantált. Vasárnapig még van idő kiválasztani a meglepetés-fogást, beszerezni a hozzávalókat, és a video receptek segítségével akár még gyakorolni is lehet. Érdemes inspirálódni, mert a vacsora a legnépszerűbb Valentin-napi ajándékok közé tartozik az édesség és a rózsa után.

„A Valentin nap és a gasztronómia az évek során összefonódott. Kezdjük is mindjárt az afrodiziákumokkal. Chili, kagyló, gyömbér, szerecsendió, zeller - vágyserkentő hatásuk ismert, ételbe csempészve pedig egyedi, egzotikus ízvilágot kölcsönöznek az adott fogásnak, emlékezetessé teszik az étkezést." - fogalmazott Hargitai György, a Bonduelle séfje.
A chili most egyébként is reneszánszát éli, már egy konzerv Bonduelle Gold Chili felhasználásával is izgalmas ételeket készíthetünk.

A szuperédes csemegekukorica, chili és paprikakocka pikáns és izgalmas találkozása olyan különlegesség alapja lehet, mint:
töltött gombafejek sós mogyorós krumplipürével, és alig 25 perc alatt el is készül:
http://www.bonduelle.hu/recept/chilis_kukoricaval_toltott_gombafejek,_sosmogyoros_krumplipurevel_-213
Ugyanennyi idő alatt gyertyafényes vacsorát varázsolhatunk 2 konzerv Gold kukorica és garnéla felhasználásával:
http://www.bonduelle.hu/recept/kukoricapure_grillezett_garnelaval-209
Nyert ügyünk lehet az illatos borsópüré-hústekercs kombinációjával:
http://www.bonduelle.hu/recept/hustekercs_illatos_borsopurevel-211
Az édes csirkemell pirított zöldbabbal klasszikus fogás, mindig beválik:
http://www.bonduelle.hu/recept/edes_csirkemell_piritott_zoldbabbal_-150
És ha minél hamarabb ünnepelni szeretnénk, akkor a citromos csicseriborsókrém zöldségekkel pár perc alatt elkészíthető:
http://www.bonduelle.hu/recept/citromos_csicseriborsokrem_zoldsegekkel-118

A Bonduelle honlapján elérhető receptek, illetve video-receptek közül is lehet inspirálódni. Előétel, főétel, leves, saláta - minden kategóriában lehet találni finomságokat. A recepteket kísérő rövid, de hangulatos videók lépésről-lépésre mutatják be a főzést, így nem kell attól tartani, hogy esetleg valamit kifelejtünk. A recepttárban mindenki a saját igényének, ízlésének, illetve a rendelkezésre álló konzerv, vagy fagyasztott alapanyagoknak megfelelően szűrhet a receptekre. Az allergén-szűrő funkció segítségével a különböző összetevőkre érzékenyek is kényelmesen válogathatnak, biztonságosan állíthatják össze a számukra megfelelő finom, egészséges recepteket.

www.bonduelle.hu
 

Nincsenek megjegyzések: