2016. február 27., szombat

2016-os konyhatrendek a Konyhakiállításon




A március első hétvégéjén megrendezésre kerülő Konyhakiállításon olyan bútor-, gép- és eszközújdonságokkal találkozhatunk, melyek nem csak trendik és gyönyörűek, de mindennapi kényelmünket is szolgálják, és még élvezetesebbé teszik az otthoni főzés élményét.  A szervezők valóban arra számítanak, hogy sokan "itt találják meg az igazit", hiszen számos olyan újdonságot láthat itt az építkezés előtt álló és az otthoni sütés-főzést kedvelő nagyközönség, amit eddig sehol máshol. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában. 



A konyha központi szerepe tovább fokozódik, a nappalival és az étkezővel szerves egységet alkotva mindennapi életünk egyik legfontosabb színhelye. Az aktuális lakberendezési trendek a konyhában is megjelennek: divat a skandináv, a vintage, az ipari és a 60-as évek stílusa, de előtérbe kerül a praktikusság és a környezettudatosság is. 2016-ban az egyszerűség eleganciája hódít, minden letisztult, kézre álló és praktikus. Az elegancia nem a díszítésben, hanem a minőségi anyagokban, harmonikus színpárokban és gyönyörű formatervezésben nyilvánul meg. Egy kis fény, egy kis csillogás mindenkinek jól áll, és ez alól a konyhánk sem lesz kivétel: az ezüst, bronz és réz mellett az arany is megjelenik a kiegészítőkön, természetesen csak elegáns és visszafogott formában. Egyre több időt töltünk a konyhában, viszont egyre kevesebbet otthon. Ezért fontos, hogy ne különüljünk el családunktól, amikor éppen vacsorát készítünk. A hatékony szagelszívóknak és egyéb hasznos konyhai kiegészítőknek hála, nem kell órákat a takarítással foglalkoznunk egy-egy sütés-főzés után, így nem kell konyhaajtónkat sem bezárni.  
Az elmúlt két évben is a legjobb gyártó díját nyerte el Németországban a Ballerina Küchen, ami az egyik premiere lesz az idei eseménynek. A konyhabútorcsalád nagyvonalú tervezői szabadságot tesz lehetővé, közel 450 ajtóvariációval és 57 korpusz színnel. Újdonságnak számít a szatén matt lakkozás, de elérhetők szuper-fényes felületek is. Regionálisan is elsőként lesz látható az eseményen több gyártó beépíthető és szabadon álló konyhakészülékeinek következő generációja, míg a legújabb hűtő egyéniségeket a Hűtődivat-bemutató keretében mutatják be a szervezők. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.
Igazi sztárparádé lesz a főzőbemutatók terén a Konyhakiállítás színpadain és a több helyszínen párhuzamosan zajló gasztronómiai bemutatókon. Bernáth József mellett több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, vendég műsorvezetőként pedig Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter, Borbás Marcsi, Sally Fanni, Buday Péter és Kovács Lázár is tartanak bemutatót, sőt megismerhetjük Görög Zita kedvenc limonádé receptjeit.
Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert értékes nyeremények és információk várják a látogatókat! 
 

Nincsenek megjegyzések: