2017. január 17., kedd

Könnyed újdonsággal kezdi az évet a Starbucks




A kávé ízét kiemelő, finoman tejkaramellás lattéval várja vendégeit az év elején a Starbucks. A könnyű francia desszertre emlékeztető Butterscotch Brulée Latte kiváló választás azoknak, akik megszokott tejeskávéjuk helyett szívesen kipróbálnának egy krémesebb, izgalmasabb változatot. A kávéfőzőkbe a kávézólánc ikonikus kávéja mellé egy különleges dél-amerikai szemes kávé került, amely otthonra is kiváló választás.




A Butterscotch Brulée Latte névre keresztelt újdonságot a híres francia édesség, a creme brulée ihlette. A hagyományos lattét a karakteres barna cukor és a gazdag ízvilágú, karamellizált vajból készült a butterscotch-szirup teszi krémessé, a tetejét pedig vastag tejhab és karamellizált cukrot idéző díszítés borítja.

Az új italkülönlegességet a hagyományos Starbucks kávé helyett a kávézópultokban a karácsonyi kávét váltó új Guatemala Casi Cielo kávéval is érdemes megkóstolni. A kávétermelés paradicsomából származó közepes pörkölésű dél-amerikai kávé finom virágos aromája és csokoládés utóíze kitűnően illeszkedik a Butterscotch Brulée Lattéhoz, de otthonra is érdemes beszerezni belőle. A Starbucks kávézókban január minden péntekén vásárolt szemes kávé után egy Tall méretű ital jár ajándékba. 
 

Nincsenek megjegyzések: