2017. január 10., kedd

Fényes siker a Made in Pécs-díj átadóján




A Zsolnay Fényfesztivál nyerte el „Az év eseménye" kategóriában a Made in Pécs-díjat január 6-án. A Made in Pécs városmagazin minden évben összegzést készít az esztendőről, és több kategóriában Made in Pécs-díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket.

Január 6-án, a Made in Pécs-díj átadóján a labdarúgó-Európa-bajnokság tematikája mentén összeállított, frappáns műsor keretében hirdették ki a nyerteseket. „Az év eseménye" kategóriában a szerkesztőség által alkotott öttagú zsűri választása azért esett a Zsolnay Fényfesztiválra, mert rendkívül sikeres, előremutató városi rendezvénynek tartják.

Véleményünk szerint a Zsolnay Fényfesztivál lehet Pécs országos érdeklődésre is számot tartó fesztiválja - nyilatkozta Papp András főszerkesztő.

A Zsolnay Fényfesztiválon 2016. július 1-3. között több tízezren élvezték, ahogy fénybe borult Pécs belvárosa. Az ország első fényfesztiválján a látványos fényfestések és a Székesegyházra komponált nemzetközi mapping verseny mellett 150 ingyenes programon vehettek részt a látogatók.
https://youtu.be/a0MopeQZM4g

Rendkívül hálásak vagyunk, amiért a zsűri úgy ítélte meg, hogy ez volt az elmúlt év legjelentősebb pécsi eseménye. Ígérjük, 2017-ben sem fog csalódást okozni a Zsolnay Fényfesztivál, amire szeretettel várunk mindenkit június 30. és július 2. között - mondta el Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.


http://www.fenyfesztival.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: