2017. január 19., csütörtök

2017. legnagyobb évadnyitó Esküvői Kiállítása




A kétnapos rendezvényt már 13 éve rendezik meg - ezúttal 2017. január 28-29-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében - érthető módon -, hatalmas érdeklődéssel kísérve.

 Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2017-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb.
A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok.
A kiállításon első alkalommal - hagyományteremtő céllal - egy eddig soha nem látott színvonalú és volumenű virágkötészeti eseményt is láthat a nagyközönség. A Magyar Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete megrendezi az I. Menyasszonyi Csokor Versenyt. Ennek pályaműveit, azaz a gyönyörű menyasszonyi csokrokat az Egyesület standjánál mindenki megtekintheti, ill. az esküvői virággal, dekorációval kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak az ott jelenlévő szakértőktől.

Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!
Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd.
Nyitva tartás: 2017. január 28-án, szombaton 10-18, január 29-én, vasárnap10-18 óráig.
Jegyárak: felnőtt 2500 Ft, diák, nyugdíjas 1600 Ft, 10 év alatt ingyenes.

www.eskuvo-kiallitas.hu
 

Nincsenek megjegyzések: