2017. január 20., péntek

Az Óbudai Egyetem bemutatkozik az Educatio kiállításon




Az Óbudai Egyetem bemutatkozik Magyarország legnagyobb, csütörtökön nyílt felsőoktatási expóján hat karával, mérnökpedagógiai központjával és a hallgatói mobilitást szervező Nemzetközi Irodával.



A kiállítás január 19-21. között tekinthető meg a Hungexpón, ahol az Óbudai Egyetem 81 négyzetméteres standjánál a felsőfokú tanulmányok iránt érdeklődő diákok mindent megtudhatnak a 14 alapszakról, 9 mesterszakról, valamint tájékozódhatnak a felsőoktatási szakképzési programjaikról, melyek kreditjeinek egy része beszámítható a BSc képzésekre.

A műszaki és gazdasági képzéseken gyakorlatorientált formában oktatják tantárgyaikat, izgalmas labormunkákkal és szoftveres támogatással segítve a felkészülést a vizsgákra. 2017 szeptemberétől 209 meghirdetett duális képzési helyre is jelentkezhetnek azok a felvételizők, akik már a tanulmányaik alatt több év munkatapasztalatra szeretnének szert tenni.

A kiállításon a székesfehérvári Alba Regia Műszaki Kar mellett az IBM képviselőitől számos információt szerezhetnek a mérnökinformatikus duális képzésről.
Különlegességként többek között bemutatják a gépészmérnökök Shell-eco marathon mobilját, ami több száz kilométert tud megtenni egyetlen liter üzemanyaggal.

A villamosmérnökök programozható robotjaikat fogják irányítani a stand területén, míg a könnyűipari mérnökök pedig formatervezési mini-kiállítást mutatnak be. A gazdasági kar interaktív kvízzel várja az érdeklődőket.

Várnak mindenkit a HUNGEXPO Budapest, Albertirsai út 10. alatti „G" csarnokában az AF17-es standnál!

http://www.uni-obuda.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: