2016. december 10., szombat

Amiből már több mint 1 millió pohárral elfogyasztottunk




A Párizsban tartott, 2016-os SIAL nemzetközi innovációs kiállításon és termékversenyen World Tour by SIAL Country Winner díjas lett a Sága Snacki & GO! poharas pulykavirslije. A kétévente megrendezett versenyen idén 28 ország vett részt, közel 100 termékkel. A résztvevő országok minimum 3 országukban jellemző fogyasztói trendet voltak kötelesek bemutatni, hazánk induló termékei közül a Sága snackije kapta a legtöbb szavazatot.
 

A poharas minivirsliket elsősorban a fiatalok, pl. egyetemisták, főiskolások, pályakezdők, a tinédzserek és a folyamatosan úton lévők kedvelik legjobban. De nagyon megszerették a szülők és a gyermekek, hiszen tízóraira vagy iskola után hazaérve, valamint a kocsiban ülve uzsonnára is lehet fogyasztani. A Snacki & GO! sikerének köszönhetően új vásárlási helyeken, pl. az autópályák mellett, forgalmas útvonalakon, határok mellett elhelyezkedő MOL kutakon is kapható már. A tavalyi boltokba kerülés óta több mint 1 millió doboznyi fogyott el belőle.

A magyar piacon egyedülálló, poharas kiszerelésű minivirsli a növekvő fogyasztói kedveltség mellett, kreatív megjelenésével folyamatosan kapja a szakmai elismeréseket. Innovatív csomagolásáért tavaly novemberben a HUNGAROPACK Bírálóbizottsága a legmagasabb elismeréssel, a HUNGAROPACK Save Food 2015 díjjal jutalmazta a díjért közösen pályázó Ságát és Greiner Packaging Kft.-t, valamint a csomagolástechnika Oscar-díjának számító WorldStar Award 2016 díjat is elnyerték.
Idén a Sága Snack kategóriában megkapta „Az Év Terméke Díj 2016" elismerést. A SIRHA Budapest 2016 Innovációs versenyen aranyérmes helyezést ért el, majd a nemzetközi SIAL hazai előválogatójában az Editorial Choise of Hungary and Country Winner of the World Tour by SIAL 2016 cím nyertese lett, így vehetett részt a párizsi versenyen.

www.saga.hu

 

Nincsenek megjegyzések: