2016. november 28., hétfő

Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba! 2016. december 2-án, 3-án és 4-én.




A tradicionálisnak mondható M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén.  A gyerekek és családok december 2-án, 3-án és 4-én a híres 424-es gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton manócskák kíséretében utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt. A gyerekek találkozhatnak Süsü sárkánnyal és a Tévé Macival is.
Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Eszter-lánc Mesezenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót készíteni a Télapóval és a manóival.

A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája vagy a Hetedhét gyerekhíradó, ahol kipróbálhatják magukat a kis műsorvezetők! A gyermekek idén is találkozhatnak Snoopyval, aki ajándék tetoválásokkal, jelvényekkel, valamint óriás kirakó játékkal kedveskedik nekik. A legkisebbek számos kreatív, kézműves programot járhatnak végig, többek között kipróbálhatják milyen homokképet festeni vagy hogyan lehet angyalkát készíteni. December első hétvégéjén a Vasúttörténeti park Orient-csarnokának minden zuga csupa móka és kacagás lesz, ahol arcfestés, kalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság közül lehet majd választani.

www.vasuttortenetipark.hu www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu
  

Nincsenek megjegyzések: