2016. november 27., vasárnap

Díjnyertes Cornexi csokoládés gabonagolyók




„Szupermenta - Nébih minősítés 1. helyezett" feliratú embléma jelzi a vásárlóknak a Cornexi csokigolyók kiváló minőségét. A székesfehérvári cég termékével első helyezést ért el a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal Szupermenta terméktesztjén, így vált jogosulttá a Nébih minősítés egyéves használatára. A Cornexi csokigolyója a komplex termékteszt sorozaton a minőségi paraméterek, valamint a kedveltségi szempontok alapján is a legjobbnak bizonyult.

A Nébih minősítést a Szupermenta terméktesztek első három helyezettje kaphatja meg. A minősítéssel járó emblémát egy évig lehet használni a termék csomagolásán. A gyártóknak erre az időtartamra azt is vállalniuk kell, hogy nem változtatnak az összetevőkön. Az embléma garantálja, hogy a Cornexi nyertes csokigolyóinak minősége változatlanul magas szintű marad. A csokis finomság kedvelői tehát biztosak lehetnek benne, hogy színvonalas termék kerül a család asztalára.

Magyarország legjobb csokigolyója
A Cornexi csokigolyó 21 kakaós- és csokoládés gabonagolyó közül bizonyult a legjobbnak a Szupermenta termékteszten. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei a gyerekek körében is népszerű reggeli termékekben sok egyéb mellett (állag, forma, roppanósság) a tápanyagok és édesítőszerek mennyiségét is vizsgálták.
A Nébih tesztjén a legkedveltebb termék a Cornexi csokigolyó lett. A második-harmadik-negyedik helyen végzett áruházlánci sajátmárkás terméket is a Cornexi gyártja

Szupermenta terméktesztek tapasztalatai
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2014 novemberében indította el a Szupermenta terméktesztet. Ennek lényege, hogy nem csak élelmiszerbiztonsági, hanem minőségi vizsgálatokat is végeznek. Az elmúlt egy évben tizenöt termékcsoportot, több mint ötszáz terméket vizsgáltak, emellett több mint tízezer laboratóriumi mérést is végeztek. Minden teszt egyben hatósági vizsgálat is, így problémás termékek esetén azonnali intézkedésekre is lehetőség nyílik.

A Cornexi Magyarország egyik legnagyobb tradicionális müzliszelet-, valamint gabonapehely-gyártójaként lett ismert mintegy húsz éve. A Cornexi új generációs müzliszeleteivel 2014-ben lépett piacra. Cornexi márkanéven 4 classic és 3 hozzáadott cukor nélküli gabonapehellyel, valamint 3 zabkásával, és a korábban fejlesztett 10 müzliszelettel vannak jelen a piacon. 2017-ben is számos termékinnovációval és meglepetéssel készül a Cornexi az egészséges, finom gabonából készült ételek rajongói számára.

http://cornexi.com
https://www.facebook.com/cornexi


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: