2016. október 26., szerda

Eddig nem látott technikai produkciókkal a Richter Flórián Cirkusz
A Richter Flórián Cirkusz " Transformers a Porondon!" című műsora a klasszikus állatos és hagyományos artistaszámok mellett Magyarországon eddig soha nem látott technikai produkciókkal is szerepel, melyhez Maka Attila nemzetközi hírű zenekara adja a zenei hangulatot.
Az idei műsor egyik legizgalmasabb és leglátványosabb része a három és fél tonna súlyú, négy méteres transformer ámulatbaejtő méreteivel. De megcsodálhatjuk a klasszikus cirkuszi időket idéző repülő-embert, akit egy hatalmas ágyúcsőből lőnek ki, és 120 km/órás sebességgel repül az óriás-cirkuszsátor kupolájának egyik végéből a másikba. E mellett a Guiness Rekordok Könyvébe bekerült 3 Diorios motoros csoport lélegzetelállító produkcióval először lép a közönség elé hazánkban, akárcsak a Veres Illusion varázslatos világa a szemfényvesztés "témakörben".
Találkozhatunk a világ leggyorsabb, legügyesebb motorosaival is: a cirkusz ördögmotorosai egy acélhálóból épült gömbben egymás mellett hihetetlen sebességgel, egymás csak centiméterekkel elkerülve száguldanak el. Majd az acélgömb szétválása után - szinte elképzelhetetlen - szilárd talaj nélkül folytatják az őrületes tempójú száguldást.
Felkészülhetünk a szurkolásra is: a cirkusz "magyar válogatott" focicsapatát bíztathatjuk, azaz azt a tíz boxer kutyát, akik EB Magyarország - Belgium mérkőzés visszavágóját játsszák majd a porondon. Az állatszámok között lesz lovas is: a Monte Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál egyetlen magyar bajnokának, Richter Flórián gyönyörű fríz és arab telivér lovai szabad idomítását láthajuk, sőt lovasakrobata számot is az ifjú cirkuszhercegnek, Richter Kevinnek és a hercegkisasszonynak, Angelinának ksözönhetően.  Ám az igazi meglepetést Szandra, az elefánt ígéri, aki borbély-tudományával hódít. Egy igazi cirkuszból nem maradhat ki a zsonglőrösködés sem: a fiatal zsonglőr virtuóz, Veres Henrik, a franciaországi Varieté fesztivál ezüst érmese különleges zsonglőrmutatványával kápráztatja el a közönséget. A számok között az olasz mókamester, Christian Folco bohóctréfáival üti el az időt.
Az előadás szünetében lehetőség van Szandrával, az indiai elefánttal és Űrdongóva, a Transformers robottal fotózkodni, sőt minden esti előadás után közös fotót vagy szelfit készíteni a porondon fellépő művészekkel, többek közt Richter Flórián cirkuszigazgatóval is.
Az előadás Budapesten a Pólus Center mellett, október 26.- tól 30.-ig látható hétköznap 18:00 órakor, szombat: 15:00 és 18:00 órakor, míg vasárnap: 11:00 és 15:00 órakor. Akik pedig a Facaebook oldalon like-olját a programot, azoknak lehetőségük van letölteni egy 1-et fizet 2 jegyet kap facebook kupont!

https://www.facebook.com/rfcirkusz


Bodrog Beáta - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: