2018. október 28., vasárnap

Irány a szabadba! - izgalmas nyereményjáték gyerekeknek az őszi szünetben
Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével
nyerhetnek értékes ajándékcsomagokat a gyerekek. Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat. Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét.

A tavaszi, felnőttek számára indított „Egy zöld lépés” kampány után most a gyerekeket hívja játszani az E.ON. A vállalat az idén 10 éves Energiakaland programja keretében indítja a játékos és környezettudatos vállalás-sorozatot. A cél, hogy felhívják a kicsik és nagyok figyelmét is a környezet- és energiatudatos életformára, a fenntartható jövőre.
Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban a gyerekeknek nincs más dolguk, mint az általuk tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail címre az alábbi tárgy megnevezéssel: #irányaszabadba!
A gyerekek választhatnak, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek vagy befőttesüvegből alkotnak világító lámpást. 
A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhetnek.
Amennyiben szeretnék, a gyerekek meg is oszthatják a fotókat az Instagramon az #irányaszabadba! hashtaggel, hogy mások is láthassák!
További információ és a játékszabály: bit.ly/iranyaszabadba

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: