2017. március 3., péntek

Fesztivál az egészséges, tudatos, boldog nőknek
Március 4-én, immár harmadik alkalommal csábítja a hölgyeket - de akár férfi kísérőiket is - a Womanity Fesztivál, ezúttal a Várkert Bazár falai közé. A "magazin életre kel", több tucat márka termékeivel és szolgáltatásaival, valamint ismert személyiségek inspiráló sikertörténeteivel várja az érdeklődőket.A Womanity Fesztivál egy meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény. Folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal - mondják a szervezők. "A fesztivál fontos missziója a nők társadalmi és sajátos problémáira való odafigyelés, előrehaladásuk segítése, tudatosságra, elégedettségre való ösztönzése" - meséli a fesztivál életrehívója, Czagány Alexandra.

A fesztivál tulajdonképpen két részből áll egy egésszé:
egyrészt a kiállítótérben  neves márkákat felvonultató ingyenes szolgáltatás- és termékbemutatóból, másrészt - az előadótérben - egy előadássorozatból, ahol ismert, szakterületükön elismert személyiségek szólalnak meg.

"A kiállítótérben ezúttal több mint 70 figyelemreméltó márkát ajánlunk, melyek reklámokból ismert termékeit, szolgáltatásait élőben is megismerheti a közönségünk, mielőtt megvásárolná" - meséli Czagány Alexandra, aki szerint a személyes tapasztalások, találkozások segítenek, hogy valóban a legjobb dolgokkal vegyük körül magunkat.
"Az előadótérben pedig olyan követendő példaképek lépnek színpadra, akik különlegesen egyedi miliőben mesélnek életvezetési módszereikről, értékrendjükről, a sikerhez vezető útjukról" - teszi hozzá a főszervező.
Az előadók közt lesz - többek mellett - Kánya Kata, aki lányával, Wossala Rozinával közösen mesél az anya-lánya viszonyról, hallgathatunk beszélgetést Vass Virág íróval, Pataki Zita időjóssal, Snow Andrea jótékony maratonfutóval, Lőrincz L. László (Leslie L. Lawrence) íróval vagy az "ugrókötelezés királynőjével", Bánhegyi Adriennel, aki testvérével, a Cirque du Soleil társulat tagjával közösen lesz vendége a Womanity Fesztiválnak.

A rendezvény háziasszonya Dombóvári Vanda lesz.

A kiállítótér látogatása ingyenes, mindössze regisztrálni kell a fesztivál weboldalán, az előadótér programjaira elővételben 3.800 forintért lehet jegyet vásárolni.

2017. március 4. 10:30-17:30
Womanity Fesztivál
Várkert Bazár

www.womanityfesztival.hu
 

Nincsenek megjegyzések: