2017. március 5., vasárnap

Az Utazás Kiállításon mutatta be a hajóprogramokkal kapcsolatos újdonságait a BAHART
Az idei év nagy kedvence a Playmobil hajójegy lesz a Balatonon, megújul a tavaly bevezetett Varázshajó néven futó gyerekhajó és tovább bővül a programhajó kínálat!

2017. március 2-5. között a Balatoni Hajózási Zrt. is részt vett a budapesti Utazás Kiállításon, ahol március 2-án a balatoni régiós standon hajót formáló torta ünnepélyes felvágásával mutatta be új hajós programjait és szolgáltatásait a társaság, köztük az idei év nagy kedvencét a Playmobil hajójegyet.

A BAHART jegypénztárakban már tavasszal elérhetők lesznek a gyerekkorosztálynak kínált kombinált Playmobil jegyek, melyek megvásárlásakor az utasok az adott hajós szolgáltatás menetjegyén kívül a népszerű gyártó játékfigurái közül is választhatnak. Az idei új együttműködés jegyében Playmobil és a Piatnik játszósarokkal egészül ki a Balatoni Hajózási Zrt. nyári Mastercard Varázshajó programja, valamint több hajón és kikötőben is találkozhatnak a családosok, fiatalok a népszerű figurákkal, kártya- és társasjátékokkal. A BAHART ezzel kívánja még tartalmasabbá tenni a hajós utazást, hajós élményeket.

A BAHART a stratégiájában meghatározott célkitűzések mentén arra törekszik, hogy a 2017-es hajózási szezonban tovább bővítse a szolgáltatástartalmat, mind a hajóutak során, mind pedig a kikötőkben. A menetrendi és sétahajózás biztosítása mellett, idén tovább bővül a BAHART egyéb hajós programkínálata, így játszósarokkal egészül ki a Varázshajó néven ismert saját gyerekhajó program, sok év kihagyás után újra találkozhat a közönség Operett hajóval a Balatonon, emellett több kikötőből borkóstolóval színesített sétahajók, esténként bulihajók indulnak.

2017-ben is lesz Balatoni Minimax Gyerekhajó, illetve minden bizonnyal kedvelt lesz a nyári péntek esti meglepetés programot kínáló élményhajó is Siófokon.

www.balatonihajozas.hu

Nincsenek megjegyzések: