2014. december 1., hétfő

Exkluzív köntösben a Nassy ternékcsalád
Idén ősszel mutatkozott be a Nassy termékcsalád, amely legkedveltebb gyümölcseink - meggy, szilva, sárgabarack és vörös áfonya - aszalványait rejti magában. A Nassy egy exkluzív köntösbe csomagolt csemege, amely remek kísérője lehet egy ajándéknak, de önmagában is egyedi meglepetés. Az teszi még különlegessebbé, hogy a termékcsalád lehetőséget kínál személyre szabott névnapi, születésnapi, esküvői, fontos évfordulók és karácsonyi meglepetések, vagy akár egyedi lógóval ellátott céges rendezvényre szánt ajándékok elkészítésére is.

Az aszalás az egyik legősibb tartósítási mód, mely a vízelvonás elvén működik. Tartóssága mellett az sem utolsó szempont, hogy a friss gyümölcshöz képest az aszalvány sokkal koncentráltabban tartja meg az összes hasznos vitamint, enzimet és ízvilágot. Az egészségtudatos terméktulajdonságon túl az újonnan megalkotott Nassy termékcsalád tagjai igazi meglepetésként szolgálhatnak. „A Nassy azzal a céllal jött létre, hogy egyrészt exkluzív csomagolásban kínáljuk az aszalványokat, másrészt a termékcsalád lehetőséget ad egyéni kreációk megvalósítására. A kreatív külsőt azoknak kínáljuk, akik igazán személyre szabottan vagy még inkább alkalomra szánják ajándékukat. Széles körű lehetőséget biztosítunk a 160 grammos desszertek csomagolására; készülhet szeretetünk kifejezésére, születésnapra, névnapra, mikulásra, karácsonyra vagy akár esküvőre is. A különlegességet még egyedibbé teszi az emlékkártya megalkotása, melyet egészen egyszerűen a csomagolásból készíthet el az ünnepelt" - mondta Kiss Krisztina, a termékújdonság ötletgazdája.

„Nagyszerű meglepetésként szolgálhat még céges rendezvények, ünnepek és különleges események alkalmával is. Legfőképpen cégek részére, lehetőséget kínálunk egyedi logóval ellátott termékek elkészítésére, így még különlegesebb Nassy-val ajándékozhatja meg szeretteit, kollégáit, munkatársait. A cégvezetőre bízzuk, hogy milyen tartalmat és külsőt választ személyre szabott ajándékának" - tette hozzá az ügyvezető.

A Nassy termékcsalád bármely tagja tökéletes kiegészítés egy kellemes desszert, bor, pálinka fogyasztása esetén, de remek alternatívát nyújthat egy virág vagy akár egy gourmet jellegű készítmény mellé. Az aszalt gyümölcsök akár évekig is elállnak. Ideális nassolnivaló az édességet kedvelőknek, illetve azoknak, akik eddig súlygyarapodás miatt megvonták maguktól a nassolnivalót.

A termékeket rövid határidővel készítik, a rendeléssel és a termékcsaláddal kapcsolatban további információkat a www.nassy.hu internetes webáruházban találhat.

Nincsenek megjegyzések: