2018. december 14., péntek

Új közösségi adománygyűjtő weboldal indul




.

Már elindult az előregisztráció a GiveMyChance nevű új közösségi adománygyűjtő weboldalra, amely Magyarországon elsőként nyújt lehetőséget magánszemélyeknek arra, hogy támogatók segítségét kérjék problémáik megoldására. A segítségkérők kampányokat hozhatnak létre, amelyben leíráson, fotókon és videókon keresztül mondhatják el, hogy mihez kérik a támogatók segítségét.



Magánembereknek problémáinak megoldásaiban fog segíteni a december 24-én induló GiveMyChance nevű közösségi adománygyűjtő weboldal. Az egész azon az egyszerű és zseniális ötleten alapszik, hogy sokan, kicsivel járulnak hozzá önkéntesen egy célhoz. A segítségkérők és az adományozók egy jól kidolgozott rendszerben találhatnak egymásra az új weboldalon, és a kampányok megismerése után pár klikkeléssel tudják támogatni a számukra legszimpatikusabb ügyeket.

"A rendszer és a felület rendkívül egyszerű és bármely korosztály számára könnyen kezelhető. Bárki megoszthat olyan ügyet amihez segítséget kér, de a sikeres kampányok egyik kulcsa, hogy jól végiggondoltak és részletgazdagok legyenek. Lehetőségként biztosítjuk képanyagok, videók feltöltését is az oldalon néhány gombnyomással" - mondta Nagy Adrienn, a közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társalapítója.

A GiveMyChance rendszerében az emberek közvetlenül tudják támogatni egymást a PayPal biztonságos kifizetési felületén keresztül. Ennek köszönhetően a kezdeményezések a pénzbeli adományokat valós időben kapják meg, nem kell megvárniuk, hogy a célösszeg összegyűljön. A weboldal közvetlenül kapcsolja össze a támogatót a kampányolóval és a küldött összeg azonnal a támogatott rendelkezésére áll, így biztosítják azt, hogy biztosan a megfelelő helyre érkezzen meg a pénz.

"Fő célunk, hogy minél több embernek segíthessünk. Már elindítottuk az előregisztrációt, és nagyon várjuk, hogy megismerjük az első adománykérőket. Mindenkinek segíteni fogunk a kampányok elkészítésében. Az első néhány jelentkezőkről kisfilmet készítünk, ajándékkal kedveskedünk, valamint természetesen a lehető legtöbb potenciális támogatóhoz juttatjuk el a kampányát" - nyilatkozta Simon Krisztina, a GiveMyChance társalapítója.

Ezen a linken várják a leendő segítségkérők jelentkezéseit: www.givemychance.com


Nincsenek megjegyzések: