2018. december 12., szerda

Finom Placc - Négy napos karácsonyi gasztrohappening a belvárosban
.

2018. december 19-én 16 órától nyitja meg kapuit a finom PLACC Xmas market, a VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48. alatt, az ELLÁTÓkert-ben!


Mindenki visszasírja a régi idők karácsonyi hangulatát, mégis minden évben belecsúszunk ugyanabba a hibába. Az utolsó napokon próbáljuk beszerezni az ajándékokat, már szinte bármit megveszünk, csak mindenkinek legyen valami. Ezt a feszült hangulatot visszük tovább Szentestére.
LEGYEN EZ IDÉN MÁSKÉPP!
Gyere el és nézd meg a Finom Placc Xmas Market kínálatát és vásárolj olyan ajándékokat, amelyekkel nemcsak jót veszel, hanem jót is teszel. Kiállítóink olyan termelők és feldolgozók, akik szívvel-lélekkel állítják elő termékeiket, amelyekbe kizárólag a legjobb helyi alapanyagok kerülnek. Sőt, erre az alkalomra különleges karácsonyi válogatásokkal is készülnek! Tehát nem egy személytelen bolt milliónyi kínálatából választasz valamit, hanem azoktól vásárolsz, akik készítettétek ezeket a termékeket. Egy finom forralt bor mellett megismerheted történetüket, a finomságok mögött álló embereket is. Ezeket a történeteket tovább tudod adni karácsonykor is, személyessé téve az ajándékozás pillanatait.

Mi az, amit nálunk megtalálsz:
chilik, sajtok, füstölt húsok, lekvár, bor és pálinkaválogatások, házi csokik és édességek, szörpök, tészták, mézeskalács, többfajta méz és még sokminden … a teljesség igénye nélkül. Illetve különleges kézműves termékek és apróbb egyedi ajándékok...

Mi az, amit nálunk NEM találsz meg:
műanyag kütyük, világítós zenélő izék, robotkutya
(Igazi viszont lesz, a Placc kutyája Zsigmond)

Várunk szeretettel 2018. december 19-20-21-22-én 16 órától – 21 óráig, a VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48. alatt, az ELLÁTÓkert-ben!

 

Nincsenek megjegyzések: