2018. november 23., péntek

Karácsonyi ízélmény a Starbucks kávézókban
.

Az ünnepek közeledtével a Starbucks kínálata is igazi kávékülönlegességekkel bővült. A kávéspecialista az időszak jellegzetes karakterjegyeit magában hordozó, cédrusos és gyógynövényes fűszerezésű Starbucks Christmas Blend és Starbucks Christmas Blend Espresso Roast kávészemekből készíti téli italait. A sötét pörkölésű, kifinomult ízvilágú karácsonyi keverékek kimért formában is megvásárolhatók, így akár az ünnepi vacsora megkoronázásaként is fogyaszthatók. A szezonális kiadás, akárcsak a téli mintákkal díszített hűségkártya, kitűnő ajándék szeretteink számára.


Téli csodaország a Starbucks kávézókban

A hideg időszakban az emberek másfajta ízeket és italokat részesítenek előnyben, előtérbe kerülnek ilyenkor a testesebb kávés italok, amelyek ízjegyei magukban hordozzák az ünnepi hangulatot. A Starbucks elkötelezett kávéspecialistaként megalkotta a Starbucks Christmas Blend és Starbucks Christmas Blend Espresso Roast kávékat, amelyek enyhén savas karakterükben a cédrusos és gyógynövényes fűszerességet ötvözik az intenzív, karamellásan édeskés ízvilággal.

A Christmas Blend kávé immár több mint 40 éves múltra tekint vissza. A Starbucks még csupán egy öt seattle-i egységből álló üzletlánc volt, amikor az év legünnepibb időszakának tiszteletére megalkotta a latin-amerikai, ázsiai, csendes-óceáni térségből származó és az érlelt indonéz kávébabok különleges keverékét. Az akkor még csak papírtasakokba csomagolva kapható Christmas Blend kávé hamar a vendégek karácsonyi hagyományainak szerves részévé vált: a következő években már visszaszámláló plakátok jelezték, hogy mikortól lesz kapható a Starbucks szezonális kedvence.
Az eszpresszó rajongó fogyasztók kedvéért aztán a Starbucks a Christmas Blend Espresso Roast kávéval bővítette a kínálatát, amelyben a Christmas Blend fűszeres ízvilágát remekül ellensúlyozza a pörkölési eljárásnak köszönhető karamellás ízvilág.

A Starbucks Christmas Blend és Christmas Blend Espresso Roast sikere több évtized elteltével is töretlen, a minden évben egyszer érkező kávékülönlegességek azóta is elmaradhatatlan részei az ünnepi hangulatnak. "A Christmas Blend aromái jól passzolnak a tél és az ünnep gazdag desszertjeihez, a fűszeres ízvilág remekül illik a csokoládés desszertekhez, mint a háromféle belga csokoládéval készült Tripla csoki tortánk vagy a Kókuszos csokoládétortánk.  – vélekedik Szabó Dominika, a Starbucks kávémestere. – Ha pedig otthonunkban fogyasztjuk a Christmas Blend Espresso Roastot, akkor a karamellás íz tökéletes kísérője lehet egy igazi diós zserbónak, bejglinek vagy hókiflinek. És ha esetleg saját konyhánkban desszertet is készítenénk a Starbucks kávéiból, akkor a pofon egyszerű kókuszos tekercset javaslom, amit sütni sem kell, így bárki bátran nekiállhat." Bármelyik Christmas Blend karácsonyi őrleményre essen is a választás, kimért formában mindkét kiadásból vásárolhatunk, így a kávérajongók otthonukban is élvezhetik a Starbucks-élményt.

A Starbucks célja, hogy a vendégeket a téli kávékülönlegességek elfogyasztása közben meleg, karácsonyi hangulat járja át. Éppen ezért a baristák kérésre a szezonális italkülönlegességek - a Gingerbread Latte, a Toffee Nut Latte és a Christmas Brulee Latte – mellett a kávézó teljes kínálatban szereplő bármely kávét elkészítik a speciális Christmas Blend és Christmas Blend Espresso Roast kávéőrleményekből is.

Új köntösben a Starbucks Reward hűségkártyák

A Starbucks nagy hangsúlyt helyez a vendégeivel való szoros és hosszú távú kapcsolat kialakítására. Éppen ezért hozta létre a Starbucks Rewards programot, amely keretében a tagok egy feltölthető hűségkártyán gyűjthetik a vásárlások után járó csillagokat, így számtalan kedvezményhez, ajándékhoz és egyedi ajánlatokhoz juthatnak. Az új, téli mintákkal díszített Rewards kártyák révén pedig bárki meglepheti szeretteit idén karácsonykor az exkluzív tagsággal járó előnyökkel.

Forrás: EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: