2018. november 1., csütörtök

Exkluzivitás, élmény és ajándék: Zsolnay Infopont & Shop
.

Gyönyörű környezetben, sokszínű kínálattal és szolgáltatásokkal nyílt meg a Zsolnay Infopont & Shop, a Zsolnay Kulturális Negyedben. Az október 29-ei ünnepélyes átadón immár teljes pompájában csodálhatták meg a látogatók az új helyszínt.


A Zsolnay Örökségkezelő NKf. és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a látogatók igényeit szem előtt tartva létrehozott a Zsolnay Negyeden belül egy olyan komplex szolgáltatóközpontot, ahol egy helyen lehet információt kapni, belépőjegyet venni, Zsolnay termékeket vásárolni, valamint a legszebb ajándékok, ékszerek, órák között válogatni.

A Kézműves Boltok Utcájának végén található shopban fellelhető a Zsolnay Márkabolt sokszínű árukészlete, így többek között vázák, tálak, étkészletek, faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak szerepelnek a kínálatban; eozin, porcelán és pirogránit kivitelezésben.

A helyszínre költözött a Zsolnay Negyed Északi Infopontja, így a látogatók tájékozódhatnak a Zsolnay Kulturális Negyed kínálatáról, jegyet válthatnak a turisztikai látnivalókra és programokra, valamint szemezgethetnek a Zsolnay Örökségkezelő ajándéktárgyai között is, pl.: a hűtőmágnesek, könyvek, képeslapok.

Aki nem elégedne meg ennyi szuvenírrel, az további lenyűgöző ékszerek közül válogathat, ráadásul ékszerjavítás- és készítés is szerepel a szolgáltatások között.

A bolt elegáns, esztétikus kialakítása mellett ügyeltek arra is, hogy ízig-vérig a Zsolnay domináljon a megjelenésben. Ezt segítik a plafonról elegánsan lelógó Zsolnay csészék, az eozin betűs feliratok és a bejáratot „őrző” pirogránit oroszlánok is.

Igyekszünk az egyszerűsítés irányába haladni, hogy a Negyedbe érkező látogatónak minél könnyebb dolga legyen. Itt egy helyen megkap mindent, ráadásul a karácsonyi ajándékszezon szempontjából a legjobbkor nyílt meg a Zsolnay Infopont & Shop – mondta el Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

Nyitvatartás:
Április 1-től november 5-ig: hétfő–vasárnap 09.00–18.00-ig
November 6-tól március 31-ig: kedd–vasárnap 09.00–17.00-ig
Szünnap: hétfő


Forrás:  EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: