2014. október 8., szerda

Elindult a digitális Müpa Magazin



.

Digitálisan is elérhetőek mostantól a Müpa Magazin eddig megjelent lapszámai, exkluzív online tartalmakkal kiegészítve. A Művészetek Palotája a Facebook oldalán és a www.mupa.hu oldalon tette elérhetővé az előadó-művészeti intézmény kezdetektől futó saját lapját a 2006/2007-tól kezdve mostantól folyamatosan.

A tizedik, jubileumi évadában a Művészetek Palotája számos újdonsággal rukkol elő: ezek egyike a kéthavonta megjelenő nyomtatott magazin digitális verziója. Mindazon neves előadók, akik az elmúlt tíz évben felléptek a régió egyik legismertebb előadó-művészeti intézményében, megjelennek a lapok hasábjain, köztük a teljesség igénye nélkül Daniel Harding, Sir John Eliot Gardiner, Kocsis Zoltán, Keith Jarrett, Cecilia Bartoli, Ramón Vargas, Eötvös Péter, Natalie Cole vagy Zubin Mehta.

A digitális Müpa Magazin azonban nem csak az eddig megjelent lapszámok online archívuma, hanem egy exkluzív tartalmakkal is kiegészített, önálló online médium, amelyben helyet kapnak az egy-egy előadáshoz tartozó koncertfelvételek, kapcsolódó videók, illetve közvetlen jegyvásárlási linkek is.
A fejlesztés a Müpa hosszú távú digitális stratégiájának szerves részeként valósult meg, amely komoly hangsúlyt fektet az intézmény látogatókkal folytatott kommunikációjára és digitális igényeik kielégítésére. A Müpa nyitott terekben, különleges találkozóhelyben gondolkodik, az online tér esszenciája pedig szintén a nyitottság és a gondolatok sokszínűsége. A Müpa célja az, hogy a jövő digitális világban felnövő generációi is a minőségi kultúrát szerető felnőttekké váljanak - ennek egyik lépése az intenzívebb kommunikáció a közösségi média tereiben.
A Müpa jubileumi, tizedik évadában már hat közösségi csatornán - Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter, Youtube - kommunikál a közönséggel. Az intézménynek a Facebookon csaknem 50 ezer rajongója van, az elmúlt hónapokban indult Müpa Instagramnak pedig egyre több követője. A Művészetek Palotája YouTube csatornája számos koncertfelvételt és beharangozót tesz közzé, amelyek megszületése nagyrészt az intézmény saját HD stúdiójának köszönhető.
A Müpa Magazinok applikáció a Művészetek Palotája Facebook-oldalán:  
https://www.facebook.com/MupaBudapest/app_665022830254826

Nincsenek megjegyzések: