2014. május 21., szerda

Bezár a nagymúltú magyar internetes közösségi oldal





Az iWiW búcsúlevele és utolsó pályázata





Bezár a bazár. Annyi év után becsukják a magyar internetes közösségi oldalt az iWIW-et. Ebből az alkalomból tesszük közre a búcsúlevelüket és az utolsó pályázatukat. Szép volt, de a Facebokk megette. Béke poraira!

Kedves iWiW-felhasználónk!

12 élménydús év után búcsút intünk: 2014. június 30-án bezár az iWiW. Adatlapotok eddig a napig lesz elérhető, ezért használjátok ki az időt, nosztalgiázzatok még egyet, és mentsétek le azokat a személyes dolgaitokat, amelyeket meg szeretnétek őrizni.

A bezárás miértjeiről a www.iwiw.hu-n olvashatsz további információkat, így engedd meg, hogy ezúton inkább a gyakorlati részleteket taglaljuk.

Adataid mentését belépés után könnyedén, egy kattintással megejtheted.
A nyitóoldalra kihelyeztünk egy információs részt, annak segítségével egyszerűen kivitelezheted adatlapod, fotóid, levelezésed és kapcsolataid mentését, de abban is segítünk, ha adatlapodat kép formájában meg szeretnéd örökíteni az utókornak.
Az adatok mentését legkésőbb június 25. éjfélig kezdeményezheted. Adatlapodat törölni nem érdemes, mert akkor az ismerőseid már nem tudják lementeni elérhetőségeidet, másfelől az Origo Zrt. a bezárást követően egyébként is minden adatlapot megsemmisít.

Egy különleges nyereményjátékkal szeretnénk megköszönni az elmúlt 12 évet, valamint díjazni hűségeteket:

az iWiW megszűnéséig, azaz
2014. május 16 és június 30. között minden egyes nap 1 db 20.000 Ft-os vásárlási utalványt, 2014. július 1-én pedig 4 db 20.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, valamint egy szerencsés nyertes nettó 1.000.000 Ft készpénzzel lesz gazdagabb.

Ha nosztalgiázás közben olyan emléked, kedves sztorid adódna az iWiW-hez köthetően, amit szívesen megosztanál velünk, írd meg nekünk bátran az emlekek@iwiw.hu-ra. A történetekből egy összeállítást teszünk közzé a http://iwiw.hu/emlekek aloldalon.

További szolgálati közlemény: kérünk, légy elnéző a megszűnő oldallal szemben, ha esetlegesen technikai zűrök merülnének fel. Igyekeztünk a szükséges feltételeket megteremteni, de kisebb malőrök így is előfordulhatnak a dömpingszerű látogatás közepette. Ha az óvintézkedések ellenére mégis huzamosabb ideig lennének súlyos technikai problémák, a lezárás időpontját annak megfelelően kitoljuk.

Egyúttal tájékoztatunk arról is, hogy az iWiW bezárását a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal (NAIH) egyeztetve és az ő jóváhagyásuk mentén történik. Mind a sorsolást, mind a végső adatmegsemmisítést pedig független közjegyző ellenőrzi.

Egy korszak véget ért, de az Origo Zrt. online tartalmai továbbra is várnak - tartsuk a kapcsolatot! Magyarország és a világ legfontosabb híreit az ORIGO, üzleti témákat az Üzletrész és a Szaklista, női témákat a Life.hu szolgáltat, de fiataloknak kifejezetten ajánljuk az Szjger-t, online vásárlásra pedig a Clickshop-ot.

Mindent köszön és üdvözöl,
a Gépház


Nincsenek megjegyzések: