2019. március 22., péntek

Következő borvacsora: Borbély Családi Pincészet




.

„Egy jóízű kaland a Vulkánok Völgyében…” Kóstolja meg a badacsonyi borászok pincéiben őrzött legzamatosabb borokat, melyekhez kiváló minőségű ételeket, ínycsiklandó falatokat kínálnak szombat esténként: idén 22 szombaton 17 kiváló Borászat és 4 étterem több mint 150 féle BORát ízlelheti meg.


Előző borvacsoránk: Hotel Neptun
Múlt szombaton a Hotel Neptun adott otthont borvacsoránknak:
A vendégek olyan ínyenc fogásokkal találkozhattak, mint a füstölt pisztráng lencsével; kerék répa krémleves mangalica csipsszel; vaddisznó pecsenye, erdei gombás rizottóval.
Zárásnak pedig a palacsinták szerelmesei is örülhettek: házi túrós palacsinta hársmézes tejföllel várta őket. Borválogatásuk pedig 4 kiváló környékbeli borász tételeiből állt.
Szép környezet, gourmet ételek, válogatott borok, jó hangulat.
Erre számíthat egy borbarangoló!

Következő borvacsora:
2018. március 23. 18.00 óra
Borbély Családi Pincészet
Nagy múltú családi pincészet, mely a borvacsoráján kiemelkedő borai mellett beenged a borkészítés titkaiba és olyan ételekkel ajándékozza meg a résztvevőket, mint például: ízelítő házi „disznóságaikból”, vargányás töltött tarja, tavaszi álom.

2019. március 30. 18.00 óra
Szászi Birtok - Viridárium
Igazi tavaszi, gyümölcsös ízekkel, a gyönyörű, érintetlen szőlőhegy panorámájával, színvonalas borokkal és hangulatos élő gitárzenével várja az érdeklődőket a Szászi Birtok.

2019. április 6. 18.00 óra
Németh Pince
Egyedi és ízletes borok mellett, ezen az esten olyan ínycsiklandó vacsorát fogyaszthatnak többet között, mint például: chilis avokádókrém; diós-kéksajtos kence; házi tepertőkrém; aszús kacsamájpástétom; pincetál füstölt mangalica- és szürkemarha finomságokból. És ez még nem a teljes menü. Ezekhez gitármuzsika gondoskodik a kellemes hangulatról.

2019. április 13. 18.00 óra
Borbarátok Vendéglő - Fata Pince
Javasoljuk, aki színvonalas, érdekes borkóstolóra vágyik és fogyasztana alább felsorolt ételekből, keresse fel ezt a helyszínt a tavaszi esten: Panettone, serrano, gorgonzola, sárga dinnye; currys-zöldséges rákleves; fehérboros nyúlgerinc, burgonyafelfújt, mángold; sajttorta.

2019. április 20. 18.00 óra
Istvándy Borműhely
Az estét a vidámságnak, az életörömnek, és a badacsonyi boroknak szentelik. Ők a zenét, finom borokat és az ízletes saját mangalica étkeiket biztosítják. Az Istvándy Kék korszak jegyében az este sztárvendége, a mindig derűs gróf Kéknyelű.

2019. április 27. 18.00 óra
Málik Pince
A borkészítés tekintetében a tradíciók mentén készítik boraikat, fajélesztő és egyéb segédanyag hozzáadása nélkül, fahordóban erjesztik és érlelik a palackozásig. Ilyen kiváló borokat, regényes történeteket, vadételeket és gyönyörű panorámát kínálnak.

2019. február 2 – június 29.
Borbarangolás 2019


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: