2017. február 28., kedd

Ismét világhírű művészek tanítanak a Fővárosi Nagycirkuszban
A Fővárosi Nagycirkusz kezdeményezésének köszönhetően a fiatal artistanövendékeknek és az ország cirkuszművészeinek márciusban második alkalommal is lehetőségük nyílik részt venni a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vendégelőadók bemutatóján.Elsőként januárban a Dima karácsonya fellépői tartottak workshopot a magyar diákoknak, március 1-jén és 2-án pedig a Cirkuszi szomszédolás című műsor kiváló artistái vezetik be cirkuszművészetük rejtelmeibe az érdeklődőket.

Kurzusok, időpontok és helyszínek:
március 1. - Fővárosi Nagycirkusz 10:00 órától
két zsonglőr, a cseh származású Helena Polach, és Magyarország büszkesége, Veres Henrik bámulatos labdaérzékét, valamint az ukrán Duo Fabulous különleges ikária számát ismerhetik meg közelebbről az érdeklődők,
március  2. - Fővárosi Nagycirkusz 10:00 órától
a világhírű Rippel fivérek, majd az ukrán Yarov Csoport tart izgalmas szakmai bemutatót a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Cirkuszi szomszédolásban olyan előadók lépnek porondra, akiknek cirkuszi tradíciói és művészete egymás mellett és egymást formálva alakult ki. A műsorban társaikat kiegészítve lépnek porondra a környező országok tehetséges artistái - azt hangsúlyozva, hogy együtt, figyelve a másikra és egymástól tanulva milyen sokra vagyunk képesek. Ez a közös inspiráció elevenedik meg a szakmai napokon is, melyen közismert művészek adják át speciális tudásukat a résztvevőknek.

Fővárosi Nagycirkusz
Budapest, Állatkerti krt. 12/A.

http://www.fnc.hu


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: