2017. február 6., hétfő

Bonduelle Bon menu: megszokott ízek, új megjelenés




Új arculatot kap a népszerű Bonduelle Szószos Bab termékcsalád. 2017. február közepétől már új elnevezéssel és címkével lesznek kaphatók: Bon menu néven kell keresni a polcokon.

Az ízek és az árak nem változnak, így a fogyasztók továbbra is a megszokott magas minőségű, Bonduelle-szakértelemmel előállított kedvenc termékeiket találják az új megjelenésű konzervekben.

„Mit jelent a Bon menu? - azt, hogy a szószos bab termékeink készételként, önmagukban is fogyaszthatóak, akár hidegen vagy melegen, de köretként is igazi ínyenc fogások. Sőt, az új termékcsaládnév mellett a különböző ízesítések megnevezéseit is leegyszerűsítettük, így fogyasztóink számára könnyebben érthető, illetve beazonosíthatóak lesznek az íz-világok." - összegezte az új megjelenés hátterét Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója.

A Bon menu termékek arculatát egy új címke is erősíti, ehhez dinamikus, élénk színű, étvágygerjesztő ételfotó készült, amelyen a fogyasztók számára fontos használati ikon mutatja a felhasználás sokszínűségét.

A megújulás értelmében a termékmegnevezések a következőképpen változnak:

Eddig: Szószos bab Piedone - Új neve: Bon menu Paradicsom
Eddig: Szószos bab Kentucky - Új neve: Bon menu Barbeque
Eddig: Szószos bab India - Új neve: Bon menu Curry
Eddig: Szószos bab Texas - Új neve: Bon menu Chili
Eddig: Szószos bab Mexicana - Új neve: Bon menu Mexicana

www.bonduelle.hu
 

Nincsenek megjegyzések: