2016. augusztus 16., kedd

Sosem látott érdeklődés a Fővárosi Nagycirkusz műsora iránt
Minden jegy elkelt, de...
További 9.000 szabad hely került felszabadításra a KITŰNŐ TANULÓ-knak szóló ajándékkuponok érvényesítésére a Fővárosi Nagycirkuszban!


  
„Tisztelt Cirkuszbarát érdeklődő! Tisztelt szülők! Kedves kitűnő tanuló gyermekek!
Az Atlantisz gyermekei című produkció iránti kereslet minden eddigi képzeletet felülmúl, emberemlékezet óta nem volt ekkora érdeklődés a Fővárosi Nagycirkusz műsora iránt. Eddig a Fővárosi Nagycirkusz 11.569 kitűnő tanuló számára biztosított - 15 millió 695 ezer 900 forint értékben - ingyenes belépési lehetőséget. Összesen 164.033 fizető néző látta az előadást 5 hónap alatt, augusztus végéig további 33.000 jegy kelt el elővételben.

Tárgyalásokat folytattam a fellépő művészekkel, és további 9.000 jegyet szabadítottam fel a kitűnő tanulók és családtagjaik számára. Ebből 6000 helyet az Atlantisz gyermekei előadásunkra, 3000 jegyet pedig a most készülő Lúdas Matyi a cirkuszban című produkciónkra.

A tervezett plusz előadások időpontjai a kitűnő tanulók számára:
2016. augusztus 17. 13.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 19. 11.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 24. 13.00  Atlantisz gyermekei
2016. augusztus 26. 11.00  Atlantisz gyermekei
2016. október 5. 15.00  Lúdas Matyi a cirkuszban
2016. október 6. 15.00  Lúdas Matyi a cirkuszban

Megértését kérjük azon nézőinknek, akik már látták az előadást, és másodszorra, harmadszorra vásárolnának jegyet. Kérjük, e feledhetetlen élmény tudatában engedjék most át a vásárlás lehetőségét elsősorban a kitűnő tanulóknak, hogy beválthassák ajándékkuponjaikat, s szüleikkel, testvéreikkel megnézhessék a produkciót.

Legelőször a korábban e-mailben jelentkezőket hívjuk vissza, ezt követően a fennmaradó szabad helyeket közzétesszük, és más érdeklődők is szabadon válthatnak jegyet az előadásokra.

Ismételten gratulálunk a kitűnő tanulóknak! Cirkuszunk dolgozói éjt nappallá téve dolgoznak, hogy kiszolgáljuk őket, és maradandó élménnyel jutalmazzuk - saját hatáskörben és saját költségünkre - a jó tanulmányi eredményüket.

Azonban szeretnék kérni is Önöktől valamit:
Igazgatóként fájdalommal tapasztaltam a megszaporodó kemény hangvételű, néha durva véleménynyilvánítást a cirkusz Facebook-oldalán vagy vendégkönyvünkben. Megértem egyesek csalódottságát, higgyék el, mindenki erőn felül dolgozik, eddig 16 millió forintnál jár az az érték, amelyet a cirkusz ajándékaként jegyek formájában kiosztottunk. Kérem, ha előadásunk, vagy munkánk tetszik Önöknek, annak is adjanak hangot! Megújítjuk ezt a művészeti ágat, és ehhez az Önök segítő, támogató megjegyzéseire is nagy szükségünk van."
Tisztelettel,
Fekete Péter
igazgató, Fővárosi Nagycirkusz

www.fnc.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: