2016. augusztus 10., szerda

25. alkalommal rendezik meg a Vörösvári Napokat




Pilisvörösvár egyik legjelentősebb rendezvényén kiemelt szerepet kap a hagyományőrzés és a gasztronómia. A szervezők ingyenes "városnéző kisvonattal", valamint könnyűzenei koncertekkel is készülnek augusztus 12-15. között.
A térség legnagyobb hagyományőrző, kulturális, gasztronómiai rendezvényét, a Vörösvári Napokat rendezik meg az idei évben 25. alkalommal 2016. augusztus 12-15. között Pilisvörösváron.
A XXV. Vörösvári Napok a település egyik legjelentősebb rendezvénye, amelyen 2016-ban kiemelt szerepet kap a hagyományőrzés és a gasztronómia. A rendezvényre érkezők a hagyományos ízek mellett „street food" étkezdéket, pálinkaházakat, borházakat, kézműves sörfőzdéket, igényes kézműves élelmiszereket kóstolhatnak meg.
Műsorkínálatunkban minden korosztály számára változatos programokat kínálnak. A helyi zenekarokon túl a rendezvényen fellép Wolf Kati, Hevesi Tamás, Csepregi Éva, Gáspár Laci, és szombaton egy óriási Budapest Bár élő koncerttel is készülnek.
A programok a közös munka örömére, a hagyományok őrzésére és történelmi múltunk tiszteletére épülnek, egymás megbecsülését és az értéket teremtő kisközösségeket erősítve.
A Jubileumi évben a programsorozat új helyszínen kerül megrendezésre a festői szépségű Kacsa-tónál. A programra érkezőknek "ingyenes városnéző kisvonattal" biztosítják a rendezvény teljes ideje alatt a helyszín megközelítését. 

http://pilisvorosvar.hu/bejegyzesek/vorosvari/programok/vorosvari-napok-2016-reszletes-program/
https://www.facebook.com/vorosvarinapok

  

Nincsenek megjegyzések: