2016. június 23., csütörtök

Új helyszínen a „Divat Placc – by night”




A "Divat Placc by night" új helyszínt lep el csütörtök esténként magyar tervezőkkel és gardróbfrissítőkkel, akik új és régi, vagy régiből új ruhákkal, cipőkkel, ékszerekkel, órákkal és divatkiegészítőkkel érkeznek majd. A helyszín nem más, mint a belváros trendi szórakozóhelye, az Ötkert!
A Divat Placc egy vásár jó hangulatban, kultúrált környezetben a belváros szívében, csütörtök esténként 17-től 22 óráig.  Természetesen a divatkedvelők és az alkalmi "piaci árusok" mellett már ismert, vagy épp befutóban lévő dizájnerek, butikosok, divat bloggerekkel is találkozhatnak majd. 23-án például biztosan kint lesznek: Somorjai-Gáti Eszter (Ékszermánia), Etlinger Mariann (etlingART), Benedek Leila (Surrealia), Hornok Krisztina (Budapest Collection), Czvikovszkij-Götz Andrea (Baboon) és még sokan mások.



A márciusban megnyíló éjszakai vásár egyben közösségi tér funkciót is ellát, hiszen fedett helyen zajlik, ahol nem esik eső, nem fúj a szél, szól a zene, lehet enni, inni és persze ingyenesen látogatható. És természetesen kutyabarát! 

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1025963970822942/
https://www.facebook.com/Divatplacc

EuroAstra
  

Nincsenek megjegyzések: