2016. június 12., vasárnap

Megnyitott a Szamos Cafe




2016. június 9-én, hivatalosan is megnyílt a Szamos Cafe, az új Szamos kávézó a Parlamentnél. Az ünnepélyes szalagátvágási ceremónián dr. Niklai Ákos a
Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke az egykori alapító Szamos Mátyás lánya, Kelényi-Szamos Gabriella, valamint Kelényi Ádám, a beruházó cég ügyvezető igazgatója és tulajdonosa közreműködött.
Egyedülálló gyűjteménnyel, és Csokoládé Múzeummal nyitotta meg legújabb kávézóját a Szamos Marcipán a Kossuth téren. Az üzletkomplexum földszinti része mind hangulatában, mind a kínálat tekintetében a generációváltás jegyében került kialakításra. Modern formavilág jellemzi a belső tereket, helyet adva az elviteles, Szamos Today termékcsaládnak. A felgyorsult életmódnak és a környék adottságainak minden vonatkozásban megfelelő, egészségtudatos termékek mellett természetesen jelen vannak a Szamos Marcipán hagyományos süteményei és fagylaltjai is.
A kávézó belső terét a nagyvilágban is ismert Kürthy Hanna tusrajza díszíti, aki számos nemzetközi elismerés birtokosa és egykori ösztöndíjasa a Cziffra György Alapítványnak. A már jól ismert Szamos Csokoládé Iskola természetesen itt is működik. Az üzlet a munkába sietők és az üzletemberek mellett a Parlament környékét felkereső turisták érdeklődésére is számít.


 Forrás: EuroAstra

2 megjegyzés:

Kósa Márta írta...

Megtekintem.
Szamos karamell fagylalt az új kedvencem.

Balogh Péter írta...

Örömmel olvasom. Köszönöm a megjegyzését.