2016. június 18., szombat

Hív a Duna





A Mindspace városi játékokban edződött csapata meglepő és mulatságos felfedező időutazásra invitál minden érdeklődőt a Danube Flow - Hív a Duna programsorozat, valamint a Dunapest Fesztivál keretében.



Aki eddig úgy gondolta, kellőképpen ismeri a budapesti Duna-partot, június 19-én annak is bebizonyítják, bőven van még mit tanulnia Budapest kedvenc folyójáról.

Az évek óta működő Danube Flow - Hív a Duna rendezvénysorozat a Mindspace Nonprofit Kft. csapatának projektje, amely idén négy különböző programmal ünnepeli a folyót. Június 19-én a Dunapest Fesztivál keretében a Mindspace egy különleges eseménnyel búcsúztatja az idei évre a Hív a Duna programsorozatot.

Az "Időutazni hív a Duna" egy valódi interaktív városi játék, amely a Bakáts tér és a Rákóczi híd között vezeti végig a játékosokat, akik a különböző állomásokon próbára tehetik tudásukat és ügyességüket. A program kétórás garantált kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A résztvevőknek érdemes kényelmes viseletben érkezniük a városi kalandtúrára, melynek utolsó állomásától csupán pár percnyi sétára található a Vituki strand, így aki szívesen kipihenné a játék fáradalmait, annak erre is lehetősége nyílik kellemes zene mellett a strandon.

A városi kalandtúrán való részvétel ingyenes, a strandra belépőjegy megváltása szükséges.
A játékban mindenki saját felelősségre vehet részt.

Legyen Ön is, az olvasónk részese egy különleges dunai időutazásnak és városi kalandtúrának június 19-én a Mindspace szervezésében a Dunapest Fesztivál keretében.

2016. június 19. 15:00
Időutazni hív a Duna
Danube Flow - Hív a Duna!
Budapest, Bakáts tér

https://www.facebook.com/events/996022423845490
www.mindspace.hu
http://dunapest.hu/hu
https://www.facebook.com/danubeflow
https://www.facebook.com/dunapest


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: