2015. december 3., csütörtök

Biztonságos, kiváló, ötcsillagos!




- ezt mondják rólunk a külföldi turisták

Egy kép többet ér ezer szónál, de ezer képnél is többet ér a személyes tapasztalás: ez a mottója a Magyar Turizmus Zrt. új videóüzenetének. A magyar turizmus elmúlt időszakban mért rekorderedményei nem csupán számok: hazánk népszerűsége az itt élők nyitottságának, tradícióinknak, infrastrukturális és természeti adottságainknak köszönhető. A mintegy hat perces, dokumentumfilm jellegű, minden korosztályt megszólító kisfilm célja nem több, és nem kevesebb, mint hogy megmutassa: Magyarország Európa szívében 2015-ben is biztonságos, nyugodt, tiszta, vendégszerető és trendi úti cél, ahol igazi öröm, életérzés turistának lenni.
A Magyar Turizmus Zrt. vezetői mellett szingapúri, osztrák, pakisztáni, indiai, egyiptomi, kanadai, ausztrál, izraeli és londoni turistáké a főszerep a társaság magyar, angol és német nyelvű videóüzenetében. A külföldiek lelkesen számolnak be a hazánkban turistaként szerzett tapasztalataikról, élményeikről és érzéseikről.
A Magyarország egyes kiemelt turisztikai csomópontjaiban felvett jelenetek valós képet tárnak a világ elé arról, hogy hazánk jelenleg milyen látnivalókkal és szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
A filmben megszólaltatott turisták szívesen nyilatkoznak a magyarországi vendégszeretetről, gasztronómiáról, programlehetőségekről, infrastruktúráról, biztonságról és a szolgáltatások minőségéről általában. Az elhangzottakból is jól kirajzolódik az az országkép, amit a leginkább szeretnénk megmutatni a világnak: Magyarországon „tökéletesen illeszkedik egymáshoz az új és a régi, a tradíció és a történelem" - mondja az osztrák megszólaló.
A turisták igényeihez is jól illeszkedik tehát a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai célja, egy olyan országimázs kialakítása, amely nemzeti értékeinkre és hagyományainkra fókuszál, ám azokat beemeli a modern értelemben vett turisztikai vonzerők közé, így minden korosztály és célcsoport számára vonzóan mutatja be Magyarországot mint úti célt.
Dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a filmen keresztül is a megújult turisztikai kínálatra és a közbiztonságra helyezi a hangsúlyt: „Az elmúlt néhány évben nagyon látványos fejlesztések történtek országszerte, és a fővárosban is. Meg is van az eredménye, hiszen Budapest soha nem kapott annyi nemzetközi elismerést, mint az utóbbi időszakban. Budapest mára Európa egyik legnépszerűbb fővárosa: páratlan a földrajzi elhelyezkedése, változatos az építészete, magas a szolgáltatások minősége, és igen jó a közbiztonság" - hangzik a vezérigazgató üzenete.
A főváros látványosságai mellett, természetesen a vidék kincseire is felhívják a figyelmet az új filmben.
A kiváló magyar turisztikai szolgáltatások sokféleségét felvillantó videóüzenetet a Magyar Turizmus Zrt. valamennyi online csatornáján és külképviseletein keresztül is terjeszti, hogy a világ közvéleménye láthassa: Magyarország 2015 őszén és telén is biztonságos, békés és barátságos úti cél, ahová érdemes és öröm ellátogatni.

A film magyar nyelven letölthető innen: https://youtu.be/V6N0wrFkNMs
A film angol felirattal letölthető innen: https://youtu.be/KtTeNIVbl6c
A film német felirattal letölthető innen: https://youtu.be/qqWejnxkz1g
 

Nincsenek megjegyzések: