2015. december 4., péntek

A kávéimádók karácsonyi kedvence
A Starbucks kávézókban idén is megtalálhatóak a karácsonyi süteményekhez illő szezonális szemes kávék, valamint az ünnepi díszítésű kávésbögrék, melyek akár ajándéknak is tökéletesek.
 

A karácsonyt az illatok és ízek teszik teljessé. Az ünnepi hangulathoz több mint 30 éve járulnak hozzá a Starbucks szemes kávékeverékei, melyek kifejezetten a karácsonyi sütemények ízvilágával harmonizálnak.
A karácsonyi kínálat két kávékeverékből áll: a világosabb pörkölésű, lágyabb Christmas Blendből, valamint a sötétebb pörkölésű, így erőteljesebb és kissé karamellás ízvilágú Christmas Blend Espresso Roastból. Mindkettő harmonikus egyensúlya az élénk latin-amerikai és a földes csendes-óceáni régióból származó kávéknak, amelyeket háromtól öt évig érlelt szumátrai kávészemek tesznek még különlegesebbé. A különböző régiókból származó, külön pörkölt kávészemek keverékéből főzött frissítőket kiegyensúlyozott, intenzív ízvilág jellemzi, fahéjas, mogyorós és cédrusos jegyekkel. A kávékereskedésként indult Starbucks kávézólánc a karácsonyi kávékülönlegességek mellett számos kiváló minőségű saját pörkölésű szemes kávékeveréket kínál, amelyeket a baristák kérésre az otthoni kávéfőzőhöz ideális finomságúra őrölnek.

A Starbucks kávézókban emellett ünnepi hangulatú bögrék, tumblerek és szirupok széles választéka elérhető. Ezekből személyre szabott ajándékcsomagokat is összeállíthatunk, vagy választhatunk a számos előrecsomagolt ajándékdoboz közül. Azok pedig, akik a teázás élményét többre becsülik a kávézásénál, a Starbucks minőségi teakeverékeiből is válogathatnak.


Christmas Blend
A Starbucks ünnepi kávékeverékében a pápua új-guineai régió pikánssága, a kolumbiai kávék érettsége és az érlelt szumátrai régió testessége egyesül tökéletes harmóniában. Az eredmény kiegyensúlyozott, intenzív, földes ízvilágú kávé fahéjas, mogyorós és cédrusos jegyekkel. A karácsonyi lakoma tökéletes zárása akár hosszú, akár tejeskávéként fogyasztva.
Ára: 2590 Ft /250 g


Christmas Blend Espresso Roast
A latin-amerikai, indonéziai és érlelt Sumatra kávébabokból álló keveréket a Christmas Blend szemes kávé ihlette. Karakteres, édes karamellás ízvilágával presszókávéként fogyasztva kiemeli az ünnepi sütemények ízét, emellett kiváló alapja minden latténak.

Ára: 2590 Ft /250 g

Candy Cane Mug
Az aranycsillagokkal díszített bögre különleges cukorkás fogantyújával játékos eleganciát kölcsönöz a kávézásnak.
Ára: 3990 Ft


Holiday Graffiti Mug
Az arany-, kézzel írott stílusú bögre garantáltan a bátor és merész formavilágot kedvelők kedvence lesz. Szerezd be akár magadnak, akár barátaidnak és családodnak!
Ára: 3990 Ft


Holiday Tree Mug
Divatkedvelő barátaidnak tökéletes ajándék az aranymintázatú, elegáns karácsonyi bögre.
Ára: 3990 Ft


Lucy Tumbler
Az egyszerűséget és letisztultságot képviselők számára remek ajándék az ünnep színeibe öltöztetett Lucy Tumbler. Ergonomikus kialakításának köszönhetően garantáltan kényelmes fogást biztosít, a kávédat pedig mindig jó melegen tartja.
Ára: 5990 Ft


Small World Snowman Tumbler
A karácsony nem is lenne az igazi a hóemberek nélkül. A Starbucks hóemberes tumblereddel nem maradhatsz észrevétlen, az ünnepi hangulat pedig mindennap garantált. Ne aggódj, ez a hóember nem fog elolvadni kedvenc kávéd melegétől!
Ára: 4590 Ft


Holiday Cold Cup Tumbler
A klasszikus Cold Cup egy kis karácsonyi színnel feldobva remek választás azoknak, akik ragaszkodnak a jól bevált formákhoz, de szeretnék átérezni az ünnep hangulatát.

Ára: 4990 Ft

Holiday Graffiti Cold Cup Tumbler
A klasszikus Cold Cup merészebb, karácsonyi színekkel feldobott változata tökéletes választás azoknak, akik kedvelik a jól bevált formákat egy kicsit extrémebb változatban.
Ára: 4990 Ft

 

Nincsenek megjegyzések: