2015. december 8., kedd

Az „Év Wellness Szálláshelye” 2015-ben Siklóson van
A siklósi Hotel Castello**** is indult 2015-ben az Év szállása versenyén, ahol a 4-5 csillagos hotelek kategóriájában, a második helyezést érte el a vendégek visszajelzései alapján. A szálloda büszkélkedhet a Femina.hu különdíjával, mely szerint a Hotel Castello a 2015. év Wellness Szálláshelye.Ez a közkedvelt, mediterrán életérzést közvetítő szálloda és a vele egybekötött Thermál Spa fürdő a siklósi vár tövében épült. A Villányi borvidéken kategóriájában egyedülálló négycsillagos hotel, mely a wellnesst, gasztronómiát kedvelők, és a gyermekes családok igazi fellegvára. A bor, wellness, és a gasztronómia szállodája exkluzív környezetével és szolgáltatásaival a régió kiemelkedő turisztikai célpontja. A szállodába lépve először a vibráló, olasz stílusú fekete-fehér színek és formák dominanciája ragadja meg a tekintetünket. Különös rusztikus hangulatot ad, az egykori malom épület hatalmas tégla falai, mely Szalon bárként használva, elegáns pihenési lehetőséget nyújt tea, vagy olasz kávé specialitások fogyasztása közben. A Hotel Castello különböző szobatípusokat kínál a vendégei számára, akik standard szobában, összenyitható szobában, akadálymentes szobában vagy akár lakosztályban is pihenhetnek. A szobák hangulatát fokozza, hogy egy részük a siklósi várra néz.
A kisgyermekes családok nagy örömére a szállodában két játszóház is megtalálható. Az egyik játszóházban az önfeledt csúszás, mászás, míg a másikban babakonyha, kockák, autók, babák, könyvek várják a kicsiket.
A szálloda stílusos Mulino éttermében a hangsúlyos mediterrán és olasz konyha mellett, magyaros és tájjellegű ételeket is kóstolhatnak a gasztronómia szerelmesei.
A szálloda vendégeinek tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a siklósi Thermal Spa vízi paradicsoma, mely a hotelből közvetlen átjárással elérhető. A medencékben számos élményelem is megtalálható, ilyenek a pezsgőágyak, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosók és óriáscsúszdák, valamint a kicsiknek felszerelt vízi játékok. A wellness részlegben többféle szauna, masszázs lehetőség is van, míg a hölgyek a Castello Beautyban különböző szépségápolási kezeléseken vehetnek részt.
Aki több napra érkezik a siklósi négycsillagos wellness szállodába, annak érdemes kirándulást is terveznie a környéken. A siklósi vár, mellett a bor, wellness és gasztronómiai élvezetek mellett senki ne hagyja ki a siklósi vár és a Villányi borvidék felfedezését sem.
 

Nincsenek megjegyzések: