2015. október 8., csütörtök

Ötven éves a Lakáskultúra




Ötvenedik születésnapja alkalmából ünnepi címlappal és 16 oldal extra tartalommal jelenik meg a Lakáskultúra magazin.
Kerek évfordulója alkalmából különleges, aranyszínű címlappal, 100 oldalon jelent meg október 7-én a Lakáskultúra. Az 16 oldalas extra melléklet bemutatja az elmúlt ötven év lakástrendjeit, emlékezetes pillanatait, ikonikus bútorait és a lakberendezés szempontjából meghatározó eseményeit.
A különleges alkalomból a Lakáskultúra olvasói egy workshopon is részt vehettek a Design Hét keretein belül, ahol megismerhették a lakásfotózás rejtelmeit. A magazint készítő szakemberek bemutatták a lakásfotózási technikákat, a stylingot és azt, hogy egy enterirőrből hogyan hozzák ki a maximumot. Emellett az olvasók számára saját fotóikból ünnepi címlapot is készítettek a magazin munkatársai.
A Lakáskultúra 2014 októberében került a Mediaworks portfóliójába, majd ezt követően 2015. februártól az addig kéthavonta megjelenő kiadványból havi rendszerességgel jelentkező magazin lett. A váltás jó döntésnek bizonyult, ezt igazolja az is, hogy a megduplázódott megjelenés növekedést jelentett az értékesített példányszámokban. A kiadó a kétszeres példányszámból származó bevétel nagy részét a termék fejlesztésére fordítja, és célja a Lakáskultúra eladásainak további növelése. 
 

Nincsenek megjegyzések: