2015. október 20., kedd

Márton napon vacsoravonaton
A MÁV Zrt. leányvállalata, a MÁV Nosztalgia Kft. november 11-én, idén is elindítja Márton napi vacsoravonatát, melynek középpontjában a - Márton-napi népszokás hagyománya szerint e napon fogyasztandó - libaételek és a hozzá tartozó újbor áll. A Márton napi Gyertyafény Expressz vacsoravendégei részesei lesznek egy gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a finom libaételeket felvonultató menük és prémium borok választéka. A vacsoravonat Gödöllőre repíti utasait, ahol Gödöllő vasútállomás Királyi Várójának impozáns termében Posta Victor, a Madách Színház művészének zongorás estje szórakoztatja a nagyközönséget.

A vacsoravonat vendégei különleges hangulatú nosztalgia étkezőkocsikba válthatnak jegyet, többek között - a több mint 100 éves - Teakfa Orient étkezőkocsiba, valamint Albert Flórián, a Császár nevét viselő Albert kocsiba, és a Budapest étkezőkocsiba.

A Márton napi vacsoravonat szerelvénye november 11-én, este 19.00 órakor gördül ki a Nyugati pályaudvarról.

Részvételi jegyek 16.990 Ft/fő ártól elővételben válthatók november 4-ig, személyesen a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett (Tel.: +36 1 269-5242)
Helyfoglalás továbbá az utazas@mavnosztalgia.hu elérhetőségen. A Márton napi programra SZÉP kártyát is elfogadnak. 
 

Nincsenek megjegyzések: