2015. október 23., péntek

Öt tipp a Starbuckstól hideg, borongós napokra
Az esős és egyre rövidebb, hidegebb napok mindenki hangulatát próbára teszik. A Starbucks a lélekmelegítő Hot Mulled Fruit itala megjelenése alkalmából öt kipróbált és jól bevált praktikát osztott meg, amivel mégis kellemesebbé tehetők ez a kiszámíthatatlan időszak.
 

1.                  Finom illatok, forró italok - Hot Mulled Fruit

A hangulatunkat leggyorsabban egy kellemes illattal befolyásolhatjuk. A narancs és a fahéj illata elválaszthatatlanul összefonódott a késő őszi idő hangulatával, tudományosan bizonyított feszültségoldó hatásukról pedig pár perc alatt meggyőződhetünk. A Starbucks kávézókban október végétől elérhető Hot Mulled Fruit az ősz legkedveltebb illatait és ízeit - a narancsot, a fahéjat és a szőlőt - sűrítette egy forró szívmelegítőbe.

2.                  Hordozható örömforrás - termosz

Az otthon melegét hátunk mögött hagyni minden hideg reggel igazi kihívás. Ha azonban kedvenc forró italunkat magunkkal vihetjük, máris szívesebben álldogálunk egy zebránál vagy a csúcsforgalomban. A Starbucks amellett, hogy rendszeresen új hangulatú és formájú tumblerekkel lepi meg látogatóit, a saját tumblerbe kért italokra 90 forint kedvezményt ad a munkába vagy iskolába siető vendégeinek.

3.                  Megfelelő reggeli 

Egy finom reggeli nemcsak a felébreszti a szervezetet és hozzájuttatja a megfelelő tápanyagokhoz, de az egész nap hangulatát megalapozza. Ha nincs idő otthon elkészíteni a legmegfelelőbbet, a Starbucksban a reggeli kávé mellé érdemes felkapni egy melegített finom szendvicset vagy péksüteményt.

4.                  Friss levegő

A friss, oxigéndús levegő és a hidegben tett séta amellett, hogy felfrissít, a szervezet ellenálló képességét is növeli. Nem érdemes várni a napsugárra, az ezerféle őszi falevél természetes színterápiaként biztosan feldobja a hangulatot. Az őszi séta után pedig nincs is jobb, mint betérni egy barátságos helyre a jól megérdemelt forró italunkért.

5.                  Társaság

A nyár a kalandok, az ősz viszont a kellemes beszélgetések időszaka. A borongós idő tökéletes alkalom egy új kapcsolat kibontására és a meglévő barátságok elmélyítésére. Tudtad, hogy a világ egyik legnagyobb társkeresője által végzett kutatás szerint a Starbucks az egyik legkedveltebb első randevús helyszín? Keressünk egy kedves helyet, ahova harmadik otthonunkként betérhetünk munka vagy iskola utáni feltöltődésre.

Nincsenek megjegyzések: