2015. október 29., csütörtök

Halloween szombat a DoQ-n
Izgalmas tévéműsorokkal készül a Halloweenre a DoQ csatorna: október 31-én megelevenedik a hét bibliai főbűn, feltámadnak a múlt legjelentősebb alakjai és terítékre kerülnek a történelem legősibb rejtélyei. A tematikus szombaton a tévénézők 14:00-tól merülhetnek el a misztikum világában, illetve 20:00-tól újranézhetik az Igazi Farkasember című filmet is.

Milyen befolyással van modern világunk erkölcseire a hét bibliai főbűn?
Mit árulnak el a történelem leghatalmasabb személyiségeinek halotti maszkjai?
Melyek a múlt legfontosabb titkos társaságai?
A töklámpások ünnepén a misztikumé és a rejtélyé a főszerep a DoQ csatornán.
Október 31-én, Halloween alkalmából két izgalmas sorozat, a 7 halálos bűn és a Múlt megfejtése, illetve két lebilincselő film, a Halotti maszkok és az Igazi Farkasember kerül képernyőre, hogy elkalauzolja a tévénézőket az ősi tikok és a megmagyarázhatatlan mítoszok világába. 

A hét bibliai főbűn - bujaság, kapzsiság, irigység, gőg, lustaság, falánkság és düh - a mai korban is meghatározza az erkölcsi tartásunkat és azt, hogy miként tekintünk a világra. Vajon másképp értelmezi a bűnöket a kereszténység, az iszlám és a judaizmus, vagy éppen ellenkezőleg, rengeteg a hasonlóság a felfogások között? Sokan halmozzák még ma is az élvezeteket, ám kérdés, hogy meddig járhatnak büntetlenül a tilosban. A 7 halálos bűn dokumentumsorozat kísérletet tesz, hogy erre a kérdésre is választ adjon. 

Sírból kitekintő arcok, történelmi alakok és hírességek utolsó arcvonásai és mimikái - végre szemtől szembe találkozhatunk a letűnt korok legnagyobb személyiségeivel. A példátlan technológiával életre keltett maszkokon a múlt leghatalmasabb szereplőivel, így például Julius Cesarral és Napóleonnal is farkasszemet nézhet a XXI. század emberisége.

A Halloween tiszteletére a DoQ bemutatja A múlt megfejtése című sorozatot is, amelyben szakértők az emberiség különböző titokzatos eseményeit, korszakait veszik górcső alá és keresik a rejtett összefüggéseket. Egyben azt is megpróbálják kideríteni, hogy miként hatnak a múltbéli történések a jövőnkre.

Halloweeni különlegességek október 31-én, 14:00-tól, a DoQ csatornán!

http://doqchannel.com


Lantai József - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: