2017. május 11., csütörtök

Szevasz tavasz, hello rosé!




Közeleg a hétvége és közeleg a Rosalia Fesztivál. Péntektől vasárnapig hatalmas nyárköszöntő party vár mindenkit, aki szereti a bort, kiváltképp a rosét.



Egy igazán családias összejövetel haverokkal, gyerekekkel, rokonokkal, szerelmekkel, ahol mindenki jól érzi magát. A megújuló Városliget készen áll: jöhetsz bringával, mert lesz kerékpártároló és önkiszolgáló bicikli szervizpont, hozhatsz gyerekeket, akik színes, ligetes készségfejlesztő füzetkével játszhatnak, jöhetsz a kutyusoddal is, őket egy frissítőpont várja és garantált ajándékokért szavazhatsz a Liget Bora játékon!


Egy újdonsággal is készül a Rosalia:
hangulatos, kényelmes kerti bútorokkal berendezett VIP sátor, ahol a színpadműsort hallgatva akár szülinapozhatsz, kipihenheted az érettségi első felét, megünnepelheted szüleid vagy saját házassági évfordulódat vagy kicsit elvonulhatsz a forgatag elől.

Zenéből sem lesz hiány, akik szórakoztatnak:
Rafael Márió feat. Rabóczki Balázs, Muriel, ByeAlex és a Slepp, DJ Juhász Laci, Early Morning Jazz formáció, Pribojszki Mátyás Band, Zaporozsec, Vadrózsák Néptáncegyüttes, Hurdy Gang, Poklade, Blahalouisiana.

Gyere és szerezz egy vadonatúj Rosaliás poharat!
Válaszd ki az idei kedvenc rosédat!
Találj új barátokat!
Bulizz egy nagyot több ezer vidám emberrel!

2017. május 12-14.
Rosalia Fesztivál
Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár mögötti árnyas rét

www.rosalia.hu 


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: