2016. április 10., vasárnap

Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő
A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői,  főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel.Az elmúlt két évben majd' százezren látták az első, tisztán magyar „alapanyagból" készült pop-show-musicalt, A Játékkészítőt. A pazar szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben felhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült előadásra - a hazai siker után - már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. Bár színpadon itthon egyelőre nem tervezik bemutatni A Játékkészítőt, a 2015-ös megújult változat a mozivásznon újraéled.

„Több kamerával vettük fel az összes tavaly karácsonyi előadást. A mintegy 24 órai forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan „mozit" csinálni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt" - mondja Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője, A Játékkészítő producere.

A Játékkészítő című zenés mesemozi 2016. május 27-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában; egy, idehaza eddig még nem alkalmazott forgalmazási mód, az úgynevezett "platform release" formájában, azaz - a moziélmény fokozása érdekében - exkluzív vetítések formájában, országszerte.

Az elmúlt év decemberében már megjelent lemezen a megújult A Játékkészítő a Magneoton gondozásában, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

http://www.ajatekkeszito.hu
https://www.facebook.com/ajatekkeszito


Lantai József - EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: