2018. március 30., péntek

A kávétól is függ, hogy indul a napunk

.

A Nespresso 2017-es kutatása szerint a magyarok 93 százaléka fogyaszt kávét, és majdnem minden második csésze kávét reggel isszák. Délelőtt inkább a hosszabb, tejes kávékat részesítjük előnyben (65%) az espressoval és a ristrettoval szemben. És hogy kinek mit jelent a jó minőségű kávé? A legfontosabb szempont a jó íz, ezen belül másfélszer többen említették az intenzív, erősen pörkölt ízeket, mint a lágyabb, harmonikusabb ízvilágú kávékat.

Reggelente mindenki különböző kávéra vágyik, van, aki tejjel, tejhabbal, és van, aki anélkül szereti. A Nespresso kávéi között minden ízléshez megtalálhatjuk a megfelelő kávévariációt – az intenzívebb ristretto őrleményektől kezdve, a lágyabb espresso-kon és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hosszúkávékon át a Pure Origin vagy ízesített kávékig.
A Nespresso most különleges kávécsomagokat mutat be, ezzel megkönnyítve a választást. A három és ötdarabos reggeli Intense kávéválogatásokban mindenki megtalálja új kedvenceit. Kísérletezzen bátran, és fedezzen fel új ízeket!
Tej hozzáadásával kedvenc kávéjában új ízek bontakoznak ki, így érdemes eltérni a jól bevált recepttől. Egy lágy tejhabbal elkészített, finom cappuccino vagy egy extra krémes latte macchiato új lendületet ad a reggeleknek.


Intense Triopack
(10 Arpeggio, 10 Dharkan, 10 Envivo Lungo; ára: 3600 Ft)
Intense Kávéválogatás
(10 Dharkan, 10 Ristretto, 10 Arpeggio, 10 Roma,
10 Envivo Lungo; ára: 5800 Ft)

Reggeli kényeztetés - Espresso tejjel
  • Kazaar (40 ml) – A cappuccino megőrzi a kávé hosszan pörkölt ízjegyeit, amelyek kissé megszelídülnek, hogy előbújhassanak a pirított gabona, a mogyoró és a csokoládé aromái is.
  • Ristretto (40 ml) - A gazdag, pörkölt és a lágy, tejes jegyek adnak egyensúlyt ennek az erőteljes keveréknek, melyből telt ízű cappuccino-t készíthet.
Az igazán sietős reggelekhez egy finom latte macchiato-t szeretne inkább?
  • Dharkan (40 ml) – A Dharkan kávéból készített latte macchiato édes, könnyed teste új, mogyorós, csokoládés jegyeket bont ki a gazdag tejhabban.
  • Roma (40 ml) - A tejes hab megőrzi, sőt kihangsúlyozza a frissen pörkölt kávé pompás aromáját.
  • Arpeggio (40 ml) – A sötét Arabica édes, fajtánként elkülönített pörkölésének köszönhető ízjegyek alámerülnek, mégis jelen vannak a krémes tejhabban.

A ráérős reggelekhez - Lungo kevés tejjel
Kényeztesse magát egy tejes hosszú kávéval, ha több koffeinre és hosszan tartó kávéélményre vágyik! (Kevesen tudják, de a hosszú kávéban lévő nagyobb vízmennyiség több koffeint old ki, mint egy espresso esetében)
  • Envivo Lungo (110 ml) – A tej lágysága a kávéban enyhe, fás jegyeket bont ki. A végeredmény így egy kerek, kényeztető, vajas aromás ízhatás lesz.

Tökéletes reggel – egyetlen gombnyomásra, akár egy fő részére is
Nespresso Lattissima One kávégép – A kompakt, prémium dizájnnal rendelkező kávégépen csupán egyetlen gombot kell megnyomnia kedvenc espresso-ja vagy tejes kávéreceptjeinek elkészítéséhez. Ez egy egyadagos kávégép, amely akár egy fő számára is ideális megoldást nyújt tejes receptek készítéséhez, hiszen maradéktalanul felhasználja a tejtartályba töltött tejet, és csúcsminőségű cappuccino-val és latte macchiato-val hozza el a kényeztetést az otthonába. Biztosak vagyunk benne, hogy a tejjel készült kávékülönlegességek élvezete mellett az új, innovatív friss tejes rendszer egyszerűségét is értékelni fogja, legyen szó kávékészítéséről vagy éppen a gép tisztításáról.

A rohanós reggelekre
Limited Edition Travel Mug – Ideális választás, ha a munkába sietve sem szeretne lemondani a kávéjáról, a praktikumról, valamint a stílusról. A Nespresso új limitált kiadású Travel Mug termobögréje melegen tartja kedvenc kávéját, fahatású borítása pedig egyedi látványt nyújt.


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: