2015. július 19., vasárnap

Gourmet Box - a készétel egyik alternatívája




A Gourmet Box kreatív séfjeinek köszönhetően, most bárki - akár különösebb főzési tudás nélkül is - ínyenc fogásokat készíthet otthonában - frissen, körettel, szósszal, díszítéssel, akár 10-12 perc alatt. A sous vide (szuvid) tecnológiával előkezelt, utolsó simításokra váró boxok az online étel rendelés és házhozszállítás új generációját jelentik. 




Ahhoz, hogy egy vendégségből, vagy romantikus vacsorából igazi sikertörténet lehessen, fontos, hogy valami igazán különlegessel rukkoljunk elő, nem csak minőségileg, hanem kreativitást és tálalási technikát tekintve is. Nem mindenki profi szakács, és még ha tapasztalt is, egy exkluzív fogás elkészítése rendkívül időigényes. A Gourmet Box lehetővé teszi, hogy a konyhában valami különlegeset alkossunk mindenféle főzési tudás vagy tapasztalat nélkül, méghozzá lélegzetelállítóan gyorsan.

A GourmetBox séfjei megálmodják a gourmet fogásokat majd előkészítik azokat. Az ételek jelentős része sous vide (szuvid) technológiával készül, így biztosítva a tökéletes, harmonikus ízeket. Az így előkezelt alapanyagokat azonnal (hirtelen) lehűtik, így akár - a rendelést követő 4-5 napig is - megőrzik frissességüket mindenféle tartósítószer, vagy adalékanyag nélkül. 

A kiszállított boxok részletes elkészítési útmutatóval, pontosan kiszámított alapanyag-mennyiségekkel érkeznek házhoz - ez az igazi fine dining otthon, profi séfek által kreált, sous-vide technológiával előkezelt, prémium minőségű alapanyagok, melyekből pillanatok alatt igazi gourmet fogást varázsolhatunk szeretteinknek. Így nem marad más feladatunk, minthogy begyűjtsük a főzési tehetségünket méltató és valóban jogosan kijáró bókokat.

A 6 kategóriában megálmodott ételeket a Gourmet Box honlapján online lehet megrendelni. A menük egy része szezonálisan változik, így időről-időre találkozhatunk újdonságokkal. Annak érdekében pedig, hogy bárki kipróbálhassa kreatívitását, a sous vide (szuvid) technológiával előkészített húsok külön is megrendelhetőek. Különlegességük, hogy az eljárásnak köszönhetően hűtőben tárolva a megrendeléstől számított akár 20 napig is megőrzik tökéletes minőségüket - adalékanyag nélkül -, a minőségre pedig a kizárólagos húsbeszállító, Gál József Mészársteak-je ugyancsak komolyan vehető garancia. A cég külön figyelmet szentel arra, hogy minden esetben a természet által biztosított szezonális termelői zöldségeket és gyümölcsöket használja fel ételkreációiban, így garantálva a mindenkori frissességet és megbízható, egységes színvonalat.

Az ételkiszállításáért felelős Gourmet Boy-ok a hét minden munkanapján hűtőkocsival szállítják ki a rendeléseket, melyeket előző nap délig lehet leadni. A vállalkozás folyamatosan fejleszti kiszállítási rendszerét, mely már jelenleg is rendelkezik olyan kényelmi funkciókkal, mint a kiszállítás idejének beállíthatósága, miközben Bartók Marcell GourmetBox alapító már az aznapi kiszállítás logisztikai hátterén dolgozik a cégnél. 



www.gourmetbox.hu
www.facebook.com/gourmetboxbudapest

Nincsenek megjegyzések: