2015. július 2., csütörtök

Derby és Gasztroangyal Fesztivál




Derby és Gasztroangyal Fesztivál 2015. július 3-5. között a Kincsem Parkban az Arena Plaza támogatásával. A háromnapos rendezvény pénteken este 18 órakor kezdődik látványos lóverseny, illetve agárfutamokkal, míg a szombati nap teljes egészében az ügetőről szól majd.



Széles karimájú, díszes kalapok, kifinomult ízlés, elegáns megjelenés: a filmekből már jól ismert képek július elején Budapesten elevenednek meg! A Kincsem Parkban rendezik meg minden idők legnagyobb lóversenysport eseményét, a Derby és Gasztroangyal Fesztivált, melyen támogatóként a népszerű bevásárlóközpont, az Arena Plaza is részt vesz.

A "Lovira" járásnak történelme és divatja van. Képek tucatjai tanúskodnak már a századfordulón is oly divatosnak számító, nagy eseményről. A gyönyörű telivérek és a divat kéz a kézben jár. Nincs ez másképp napjainkban sem! Lódobogás, teli lelátók, szurkolói szólamok, díszes kalapok, elegáns összeállítások július első hétvégéjén Budapesten.
Indul a trendi Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban! A három napos rendezvényen színes programokkal és ízletes falatokkal várnak minden érdeklődőt.
 
Felelevenített hagyományok: ízek és versenylovak. A lovas és gasztro-esemény célja, hogy a nagy múltú lovas hagyományokat a kézműves gasztronómiával együtt mutassa be a nagyérdeműnek. A lóversenyek világához hozzátartozik az elegáns, hölgyek esetében, kalappal díszített megjelenés is. „Fontos számunkra, hogy vásárlóinknak a legfrissebb trendeket kínáljuk, divatdiktáló szerepünket megőrizzük. Ezért is nagy öröm, hogy egy ilyen nagyszerű esemény támogatói lehetünk, ahol együtt van sport, gasztronómia és divat is" mondta el Voith Kinga, a bevásárlóközpont marketing menedzsere. Az esemény második napján megrendezésre kerülő ügető futamok egyike a shopping center nevét is viseli, ezzel még inkább közelebb hozva a divat és a lóversenyek színes világát. Az Arena Plaza Pannónia díjért a legjobb négy- és ötéves lovak versenyeznek majd szombaton.

A pénteki napon emellett Rúzsa Magdi koncertjét, szombaton pedig a Virtuózok előadását élvezheti a közönség. Zárásként vasárnap este pedig a Nemzeti Lovas Színház előadását nézhetik meg a Kincsem Parkba kilátogató vendégek.

2015. július 3-5.
Derby és Gasztroangyal Fesztivál
Kincsem Park
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

https://www.facebook.com/events/373194336206840
http://www.magyarturf.hu
http://www.arenaplaza.hu

Nincsenek megjegyzések: