2019. július 25., csütörtök

Meseszombat az állatkerti Holnemvolt Várban
.

János vitézzel, a csizmás kandúrral és Misi mókussal is találkozhatnak a gyerekek a Meseszombaton, amelyet e hét szombatján tartanak a Holnemvolt Várban, az Állatkert játszóparkjában.


Július 27-én, azaz most szombaton egész napos Meseszombattal várják a gyermekeket és a családokat a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában. Lesznek mesemondók, zenés bábelőadások, interaktív mesejátékok és papírszínház is, János vitézzel, Misi mókussal és sok más ismert mesehőssel. A mese-előadások mellett napközben arcfestés, gólyalábas attrakciók, a népmesék birodalmát felidéző kézműveskedés és sok más meglepetés teszi teljessé a kínálatot.

A Meseszombat sokféle programja mellett természetesen a Holnemvolt Vár többi látnivalója, így a Cápasuli, a Sünispotály, a Hetedhét Palota mese-játszóház, a Majorság és az állatsimogató lakói, valamint a tavaly felújított, 110 éves Schäftner-körhinta, és a többi játék is várja a látogatókat. A Meseszombat az állatkerti belépőjegyekkel, illetve a csak a Holnemvolt Várba váltott belépőjegyekkel is látogatható, utóbbiak ezen a napon a Hetedhét Palotába is érvényesek.

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: