2017. február 18., szombat

Idén ismét díjazzák a legstílusosabbakat




Már csak pár napig szavazhatunk az InStyle jelöltjeire. Márciusban újra kigurítja vörös szőnyegét hazánk egyik meghatározó divatmagazinja. Az InStyle - Style Award díjátadón ismét a legeket díjazzák, legyen szó stílusos férfiakról, online véleményvezérekről, divatanyagokról, címlapsztárokról vagy éppen jótékony hírességekről. A kategóriák jelöltjeire az olvasók szavazhatnak, akiknek már csak pár napjuk maradt, hogy letegyék voksukat kedvenceik mellett.

Hazánk egyik legkedveltebb stílusmagazinja, az InStyle, nagyszabású bulival indítja a márciust. A divatlap, amely a trendeket stílusos és elismerésre méltó hírességeken keresztül mutatja be, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Style Award díjátadóját. A kategóriák jelöltjei a 2016-os év lapszámainak kiemelkedő szereplői közül kerültek ki, a legek kiválasztását pedig ismét olvasóikra bízzák. 

A szavazók hat kategória, közel negyven jelöltje mellett tehetik le voksukat.
Idén a kreatív divatanyagok és az elmúlt év kiemelkedő divatpillanatai között is keresi a legjobbat a magazin. Ezekhez Trokán Nóra, Görög Zita, Jordán Adél, Coco König, Borbély Alexandra, Martinovics Dorina, Hőrich Nóra és Petrik Andrea állt modellt, az általuk viselt darabok pedig olyan neves divattervezők munkái, mint Abodi Dóra, Tomcsányi Dóra, Anna Daubner, Use Unused, Szegedi Kata, Je Suis Belle és a NUBU.

Visszatérő kategóriák között szerepel a Jótékony híresség és a Legstílusosabb férfi is, de idén sem feledkeznek meg az online világ meghatározó személyiségeiről. A Legstílusosabb online véleményvezér címéért olyan nevek indulnak, mint Király Viktor, Shane Tusup, Marsalkó Dávid, Radics Gigi és Dobó Kata. Az elmúlt év legszebb magyar címlapsztárjai között is kiosztják majd a legjobbnak járó díjat, ebben a kategóriában a magazin ikonikus címlapja is helyet foglal, amelyen Odett, Farkas Franciska és Weisz Fanni egyszerre látható, de Pokorny Lia, Döbrösi Laura és Zséda gyönyörű képeire is voksolhatunk.

Az InStyle - Style Award kategória jelöltjeire február 22-ig az alábbi linken szavazhatnak az olvasók!

http://www.instyle.hu/styleaward
 

Nincsenek megjegyzések: